Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: Gl

#49029 BudFox Előzmény: #48986

most dühös vagyok hogy tegnap nem vitték el a longomat záróban...289 lett tegnap a vége, én megy 300 on álltam Arghh..

most meg csak nézek...200 pontot esünk, és nyereséges lesz a legfölső shortom :D

#48958 Kissherceg Előzmény: #48954

a divergencia ténye minden időtávon ugyanazt jelenti, csak annak megvalósulásának ideje is a charthoz képest adott.

#48954 redend Előzmény: #48855

Herceg, ha egy divergencia már napos charton nem jelenik csak a nagyobb felbontásokban, akkor az leírhatjuk?

#48852 Sz.bence Előzmény: #48832

Én reggel dobtam is a longokat nyitoban, és indultak is a shortok. DAX meg DJ nagy csökkenő trendvonalról fordult, ugyh ha ők mennek, megy ez is és remléem olyan iramban ahogy felfele jött:)

#48679 Kissherceg Előzmény: #48676

ááá ez sokkal durvább ahhoz képest. 29óta nem volt ekkora rally a tőzsdéken és annak is mi lett a vége... Idióta csányi meg az 56milliós srv programjával elmehet a rákosba, ahelyett, hogy a gazdaságba helyezné a pénzt, hitelezést serkentené vagy a leánybankokat támogatná, saját magára költi és veszi a tetves papírját.... Mindezt imf hitellel segítve. Szégyen.... rendkívül érdekes lesz egy bank, aminek 35% srv... Kb ezt fogja csányi összehozni, idióta komcsi kondás....

MOLlal is amit műveltek, na mindegy... Két legnagyobb cég majd szépen összekalibrálja a csődöt és imf2 hitellel támasztjuk őket.

Re: nincs cím

#48677 Waszeitung Előzmény: #48672

Jogos,komoly embertől komoly választ,komolytalantól komolytalant vártam,meg is lett :D

Még egy uccsó esélyt adok,sztem élj vele :D

No én go to bed,mert ma már holnap van és alig pihiztem,szép estét a baglyoknak!

#48676 Gazdagodó Előzmény: #48670

engem ez emlékeztet az év eleji őrületre....

akkor is mindenki mindent vett. itt is, az usában is....

aztán mi lett a vége.

ráadásul magyarország duplán gagyi.

komolyan nem értem, ráadásul sokkal őrültebb a bux (és a forint is) mint bármely másik komolyabb (lengyel, cseh..stb) régiós piac.

ez engem a banán köztársaságok RULETT-szerű, komolytalan tőzsdéire emélkeztet..

el nem hiszem hogy ilyen helyzetben 5-10%-ot kell mozdulni minden nap.

VICC.

De majd eljön a böjt.

Egy biztos:

itt már akkor sem érdemes venni ha tovább megy ( max gyors daytrade-re), mert nincs benne annyi mint amennyi kockázat.

Ja, utólag lehet okoskodni hoyg 1500 és alatt kellet volna a vagyont beletolni, de ilyen alapon a lottó ötöst is megjósolom:-)