Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#489477 Frontin Előzmény: #489458

Nem tudok okosat mondani, tényleg bármi lehet. Én egyelőre tartom még a shortjaim, igaz egyre inkább közelítünk a fájdalomküszöbömhöz. :-) Ha jó helyen nyitottál akkor lehet hogy tartható a long, bár napon túl mostanság minden veszélyes, nem lehet tudni holnap mire ébredünk. Otp mindenesetre megtorpant úgy tűnik a reggeli megindulás után, a Mol-lal és a két kisebb blue-val ráncigáltak oda minket délután ahol vagyunk. Gyanítom zárásban felkötés is lesz.

#489476 Waszeitung Előzmény: #489469

Ezt kilövésnek semmiképpen nem mondanám,csak álmos csoszogásnak max...Oti,Molly ellenállás előtt,Rg meg eléggé bágyadt,szval nyögvenyelős ez,szépen bele-bele adnak.

#489469 BigRabbit Előzmény: #489458

Tegnap szepen bevasaroltam hatit, Molt es OTPt. Most tudtam ranezni, latom kilott a rendszer :D Es a dow is 13000 felett. En meg tartom a longokat mindenbol. Holnap csak zaras utan nezek be, eljen a hetes szabim :D

#489455 Matahary Előzmény: #489437

Igen mehetne már lefelé, mert nagyon arra áll. Ez is. Meg a többi.

De már nélkülem, mert szépen sorjában kivágott a stop. Innentől aztán már nincs akadálya az esésnek.

nna megugorja végre germ…

#489441 szotyi

nna megugorja végre germánia a 7000-et?

vagy mi a tököm lesz már???

#489417 BudFox Előzmény: #489407

el is olvasom ezt a cikket....én full longban vagyok most éppen...ez már a 2. kör ma..

lehet tartanom kéne...Dow Jones 13.040 ponton van.

#489415 BudFox Előzmény: #489390

tényleg örömlány gyenge...

valóban nem volt kötés azalatt..

hááát hol vannak már azok a régi szép idők....amikor a Fotex-ban megvolt a napi 1 Milliárd, Genesis rallyban délig 1 Milliárd, Konzum rallyban 230 millió Ft ? :D

Humet rallyk, TVK napi 500 millió Ft

a többit nem is sorolom...a xarral is lehetett pénzt keresni....

Sziasztok, Létezik, hog…

#489390 gilgalad

Sziasztok,

Létezik, hogy 2,5 percig nem volt kötés semmiben. Most néztem az előbb, azt hittem lefagyott a rendszerem... 15:31:59 utáni következő kötés 15:34:18h. Hát ez örömlány gyenge!

Na, jobb is hogy nem napizom.

#489349 Frontin Előzmény: #489339

Bocs, nem LD hanem ED (ending diagonal). Ez a legvalószínűbb szvsz. Ebben az esetben még lenne egy újabb csúcs, nem sokkal a mai tető fölött, kb. úgy 400-450 között.

a portfolion van vmi hal…

#489346 szotyi

a portfolion van vmi halasztásos hir a döntésről júniusig...

#489339 Frontin Előzmény: #489327

Én nem mondtam merre indul, csak azt hogy v.merre indul hamarosan. Még mindig 2 esélyes a dolog. Ellenben a Mol-nál a korábbiakkal ellentétben nem biztos hogy készen vagyunk felfelé, lehet hogy lesz benne egy megnyúlt 5. vagy egy LD-ben végződik.

#489327 BudFox Előzmény: #489307

én is úgy látom hogy ez még egy kis felfele kör lesz...aztán meglátjuk...

3 kör fölfele azután szerintem lefele.