Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Arsene Lupin

Re: A nagy DAX csata

#489331 Rozsdáskilincs Előzmény: #489321

Nem tudom emlékszik e? A 90 évek környékén, mikor a barátok a magyar búzával tömött vagonokat láttak a vasútállomáson az esti ködben, előkapták a hegesztő pisztolyukat és szépen odahegesztették a sínekhez. Azt beszélték a kocsmában csak amiatt tették nehogy valaki ellopja az éjjel. :-)

#489298 Euroman Előzmény: #489296

ez igaz...csak a fél 3-ra most két hétig kár várni....ma 3-kor még lesz egy makrojuk

#489290 Euroman Előzmény: #489288

a fél hármas már megvolt fél kettőkor...:)) náluk már nyári időszámítás van, 1 órával előbbre vannak....

Re: Haladék az EU-tól? - Lehet, hogy megúszhatja Magyarország

#489289 Rozsdáskilincs Előzmény: #489270

Nem hittem volna hogy a sógorok valaha is kiállnak mellettünk, igaz nem önzetlenül:-) De mégis jólesik.

Nem nézek én ilyen oldalakat olyan ez mint a tetoválás, magamutogatás, önbélyegzés.

Hathor a politika legalább olyan izgalmas mint a piac, tele fordulattal aljassággal. Még tétet is tehetsz beruházol egy ígéretre aztán szitkozódsz szíved szerint:-) Engem eddig a politika 3 szor kényszerített új gazdasági utakra.

#489288 Arsene Lupin Előzmény: #489286

A fél hármas jenki adatoknál eldőlhet. Legfeljebb holnap lesz nyalás. A DAX hatitól is jöhet az előjáték zárás után.

#489285 Euroman Előzmény: #489281

ez pontosan így van....de azért "gyönyörű" gyerek volt :)))....sütött a szeméből az értelem:))))

#489284 Arsene Lupin Előzmény: #489279

Persze, hogy hazudik a kerály, mint a vízfolyás, de a zemberek akkor is újraválasztanák. És amilyen t*ketlen az ellenzék, újra is fogják.

#489281 Arsene Lupin Előzmény: #489275

Angolul, oroszul és franciául ott van, hogy az egy nemzetközi diákigazolvány. Ilyennel lehetett külföldön kedvezményes vonatjegyhez és diákszálláshoz jutni.

#489279 Előzmény: #489266

Beszéljünk komolyan. O.V. " én garantálom, egy fillért nem vonnak el tőlünk"

No elvonás feltétele- spórolás- eszközei- adóemelés- mit garantál személyesen- kevesebb pénzt a népnek- mit csinál a nép, akinek ezt személyesen garantálja- tapsikol, szimpátia vonulgat - mi van az agyukban - na ez az igazi kérdés.

#489276 Euroman Előzmény: #489262

a falon nincs, esetleg a számítógép merevlemezén....otthon a falon inkább nagybányai piktorok alkotásai vannak....az jobbat tesz az ember hangulatának:)

#489275 Hathor Előzmény: #489263

A kerályotokról facebookon fut egy kép.

Állítólag Kisz könyvől, amit cáfolnak.

A megfejtés nemzetközi diákigazolvány, állítja nép fele, a másik fele meg hogy KISZ könyv.

http://postimage.org/image/t5jso9jn5/

engem mondjuk egyik sem érdekel, meg az egész hazai politika sem, sem párt.