Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#489214 Frontin Előzmény: #489204

Részemről most kivárás, meglévő pozikat futtatom, újabbakat nem nyitok egyelőre, csak ha látom hogy egyértelműen lefordulunk, akkor viszont megszórom még rendesen. Ha meg áttörjük az ellenállást, akkor természetesen zárok. Nem olyan bonyolult dolog ez, csak idő kell hozzá és gyors kéz. ;-)

#489211 Hathor Előzmény: #489204

Kicsit megtisztítva képemet, igen leszorításhoz értünk, egyben a az esés 38.2es korrekciós szintjére.

lehet nem butaság longot realizálni, de most csak ennyit néztem ma a piacunkat, nem éltem együtt vele ma, így nem láttam semmi más adatot, forgalmat, könyvet, na meg reálom sincs :D

http://postimage.org/image/j8g4h6v19/full/

#489204 Hathor Előzmény: #489198

Na utolsó képem óta berakom a folytatást.

Mint beszéltük többször volt a fekete sávunk, ami letört múlt héten a sáv magasságára mért 161.8as fibo teljesült, onnan egy emelkedő háromszöggel emelkedett, 18.800volt buxban a határ. Ezt beszéltük tegnap, hogy szerintem nem ideális short belépő, mert felette van.

Most éppen az emelkedő háromszög, vagy a bordóval jelzett béna fordított fej-váll jelleg 161.8as fiboján vagyunk.

http://postimage.org/image/b0dbh1mvf/full/

#489198 Frontin Előzmény: #489173

Te tudod. Én lehet hogy most nagyon benézem a dolgot és korán jelentem ki, de szerintem a Mol-ban biztosan, Otp-ben majdnem biztosan láttuk mára a csúcsot. Ricsi egyelőre gyengének tűnik, Teló az egy amiben lehet kraft szvsz.

#489173 BudFox Előzmény: #489122

vettem még :))

40 km -re elég a benzin még....:_)

talán lehet méh pár pontot nyerni ezen is....

#489167 sbbacsi Előzmény: #489153

Lefordítom:

Tehát vagy igen, vagy nem... vagy igen. :)

szerk: Bocs, csak viccnek szántam, ne vedd komolyan. Úgy ugrálnak az indexek az elmúlt 1 hétben, hogy kb. bármi lehet. Látszik, hogy sok alapja nincs az egész mozgásnak a hiten kívül. :(

#489153 Frontin Előzmény: #489098

ZEW indexes adat brutál jó lett, ha erre a mutyi indexes adatra sem tudják Dax-ot áthúzni a 7K-n akkor semmire. Ha ma lefordul, akkor komolyabb esés is kerekedhet belőle, ha átmegy akkor viszont megnyílik az út fölfelé, és ez a bétet is magával húzhatja, feltéve ha nem kavar be ez a kohéziós támogatás megvonás.

#489135 Frontin Előzmény: #489112

Hosszútávon csak úgy lehet itt talpon maradni ha van stratégiád, és ahhoz tartod magadat, még ha úgy is tűnik a közhangulat más irányba mutat. Persze ez nem azt jelenti hogy mindenáron szembemész a piaccal, csupán azt, hogy a közhangulat nem enged eltéríteni az általad kiokoskodott jónak gondolt elképzelésedtől, még ha úgy is tűnik a többség véleménye nem a Te oldaladon áll. Én itt most a tökfejüség és a magabiztosság/tudatosság közötti különbség vékony határmezsgyéjére kívántam rávilágítani. Ehhez a felismeréshez kell szerintem jó nagy adag önismeret/fegyelem. Egyet tudok érteni azzal, hogy ha balul sülnek el a dolgok, akkor könnyebben elviselem ha az saját hibámból történik, mintha más emberek befolyásának köszönhetően.

#489122 Frontin Előzmény: #489104

Milyen hosszú útra elég az a benzin? ;-)

Akkor nem voltál v.mi türelmes a pozival, mit láttál ami miatt dobtad? Vagy nagyobb megindulásra számítottál? Mondjuk még igencsak kétesélyes a dolog, pengeélen táncolunk, bármi lehet. Bár ellenállás alatt én inkább a shortnak szavazok nagyobb bizalmat.

#489112 Matahary Előzmény: #489098

Szó sincs róla!!!!

Csak annyiszor eljátszottam már azt, hogy véltem vmi rendszert felfedezni a csárton és a közhangulat miatt aztán persze meggyőztem magam az ellenkezőjéről.

Utána meg ütöttem a fejem a falba.

Abszolút benne van a pakliban, hogy fullbull lesz belőle, de akkor legalább azt mondhatom, hogy 'nem jött be'. De legalább konzekvens voltam, tartottam magam a rendszeremhez.

Ha viszont engedek a többség szavának és mégis bejön a déli irány, akkor nagyon rossz kedvem lesz és még csak meg sem tudnám magyarázni magamnak, mit miért tettem.

#489090 Frontin Előzmény: #489049

Azért csak óvatosan a shorttal is, bőven benne van a pakliban a másik kimenetel is, fontos lesz meddig megyünk fölfelé és hol zárunk ma a következő napok-hetek irányát illetően. Mindezek ellenére én ma is nyitottam már pár konti shortot, hiszen szvsz elég közel vannak azok a fontos ellenállások amikhez a shortstoppot lehet igazítani. Meglátjuk.

#489049 Matahary Előzmény: #489028

Sztem is. Eccerűen csak shortot látok.

Bárhonnan nézem, bárhonnan elmezem, ez short.

#489048 Frontin Előzmény: #489044

Teló az ami jól fest szvsz, úgy tűnik mintha indulgatna a végső 5. hullámmal 600 fölé.