Szvsz óvatosan duhajkodj, indikátorok nem igazán támasztják alá az emelkedést. Mol és Otp esetén is inkább mintha bearish divergencia kezdene kirajzolódni.
Szvsz óvatosan duhajkodj, indikátorok nem igazán támasztják alá az emelkedést. Mol és Otp esetén is inkább mintha bearish divergencia kezdene kirajzolódni.
Hát lehet csak egy meghúzás lesz, Japán Jegybank jeligével. Más hírt nem látok.
Mindenesetre réssel fel otp mol, 1212. (+ dax is valószínűleg)
Jó reggelt! A tegnapi vételeid ma akár jók is lehetnek, de azért nagyon vigyázz, szvsz átmeneti és rövid lesz az öröm. Lehet hogy fordítva ülök a lovon, de én ma is inkább jó shortbeszállóra fogok vadászni viszonylag szűk stoppal.
En ma vettem egy kis hatit, Molt, Otpt, es Mtelt. Szerintem megyunk mi meg fentebb.
Két nap van már csak a hétből,remélem kiderül hogy merre az arra...és az is kiderül hogy melyikőtök látja jobban :D
Herci azt mondta hogy akkor jön el a short ideje amikor kt össze lesz nyomva...sokan adogatják most,és 18800 al nem bírtunk még el..ráadásul eddig mindig Sc lett belőle amikor ilyen nyomott volt a hangulat,meglátjuk..
Okés.
Eddig jók vagytok, hati mínuszban. Bux is körbejárja 18800at.
Mint mondtam, engem itt nem érdekel most az árfolyamjáték.
Chaby: Köszi, válaszoltam.
Üdv Hathor!
2 dolgot szeretnék megemlíteni. Az egyik az az, hogy a 18,800-at még nem vittük át szignifikánsan, a másik meg hogy nálam az "csak" egy szint, de nem azt gondolom vízválasztónak. Én a 19K környékének áttörése esetén gondolkodnék el a záráson, még inkább 19,200 fölött. Ez hatinál annyit jelentene, hogy 600 fölött v.hol stoppolnék, de igazán nagy baj csak 800 fölött lenne szvsz shortok szempontjából.
akármelyik is, de megb.szodhatna már....államnak miért nem jó magasabban eladni....
szerintem még a templeton adja, + az állam a nyugdijpénztári maradékot
3500 pontos RG zakó rossz hatással van hatilongra...csupa jót mondanak róla és mégis ütik:
Ritkán írsz Chaby.
Hogy s mint alakulnak a tradek mostanában?
Van elképzelésed a piacról hetes távokban?
....:)
Azt pedig nagy tisztelettel megköszönjük...