Üdv...
Nem baj ha nem értesz hozzá. Az a fontos , hogy ne keseredj el....:)
Üdv...
Nem baj ha nem értesz hozzá. Az a fontos , hogy ne keseredj el....:)
Ugye kérdés hogy csak felszúrunk vagy sikerül is fennmaradni...500 kamat nem túl optimista.
Üdv Kolléga! ,-)
Nem értek én a tőzsdéhez..
de megkérdezem nem 18.800as átütést vártunk múlt héten, hogy átvigye az árfolyam?
Ma átvitte és most kezd jó short hozam kockázat kialakulni?
18800 bux lehet a vízválasztó sztem...alatta short,felette longnak gondolom,bár szignifikánsabban illene elhagyni vmelyik irányba ezt a szintet.
Huhhh, ha Te is ezt mondod, akkor nyugodtabb vagyok...
Nekem minden (OTP, MOL, BUX...) divergenciát mutat, de ez persze csak lehet heveny shortképzelgés...
Igaz megvan még az esélye hogy akár 600 környékéig is felvigyék a hatit, de szvsz itt azért már elég jó hozam/kockázat mutatóval lehet shortpozit építgetni, stoppot megfelelő helyre elhelyezve.
Na végre!
Már egy ideje 19440 környékén várom Őnagyságát.
Sztem innen most mehet délre?!
Sziasztok! Mi ez a kiváró csend?.....pozi nélkül várom az SP500 1388-92 közé érkezését...ha lesz, 3 napon belül ki kell derülnie, amennyiben jó a 2010-es hasonlóság
http://kepfeltoltes.hu/120310/SP500_3__v_201203_www.kepfeltoltes.hu_.png
akor van szívás, ha oti áll, de a hati a mol és ricsi miatt emelkedik. Volt már ilyen :-(
gondoltam, hogy fedezem az oti longjaimat. Ha megyünk fel, eladom az otikat, ha megyünk le, zárom a hati shortokat és nyitok újabb oti longokat
maradtam longban végülis...had emelkedjenek....ilyenkor szoktam bukni régebben...nagy eéss utáni napokon mindig elkezdett emelkedni.
lengyel és cseh is qrva gyenge...dac,cac usa indexek rendesen emelkednek, ezek meg csak xarakodnak:(((
emelkedni most kellene, amíg az usa megy...jövő héten hétfőn-kedden talán még mehetünk valamit fel, de szerdán zárni fognak, mert foschnak a hosszú hétvégétől....
Gondolom bezáratják itt,oszt majd a jövő 7en kiderül hogy mizu..
Rg-nél amióta kijött a jó hír azóta ütik! :D