Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Le, fel

#488823 Rozsdáskilincs Előzmény: #488810

Készülnek az új érmék, Simor úr hosszútávra tervez:-) Ezek szerint soha nem leszünk zónatagok.

TF

"Az új érmék elkészítéséhez a vésnöknek új vezérszerszámot, úgynevezett apatőt kellett készíteni, amely azt biztosítja, hogy a pénzérmék még hosszú évtizedek múltán is legyárthatók lehessenek."

Re: Le, fel

#488804 Arsene Lupin Előzmény: #488800

A BUX és az OTP lemaradt fél százalékot a reggeli tipphez képest. A DAX-ot zárásig felrakják 6900-re, de abban is több volt ma.

Legalább azért az OTP dt-n fogtunk valamennyit.

Le, fel

#488527 Arsene Lupin

A mai nap elején Ázsiát követve lehet egy enyhe profit taking. Érdemes lesz fenékhalászni délelőtt mert délután már pluszba mehetnek az indexek. A BUX-ban és a DAX-ban legalább egy, az OTP-ben legalább két százalékos emelkedést várok zárásra

Re: Emelkedés

#488279 Előzmény: #488274

Az a helyzet állott elő, hogy nincs nő. Csak nagy pofájú pattanásos kamaszok vannak, akik nem fognak dugni.

Molyolhatok még, de akkor még az is eszembe jut, pl, hogy mennyi idióta van, aki beveszi, hogy ha 120 ezer rokkantnak nem adunk átlag 80 ezer forintot havonta, akkor az 115 milliárd megtakarítás . Szél Kálmán terv. Egyszer is bevallotta valamelyik vízfejű hazudó gép, hogy a piacon el nem költött 115 milliárdnak csak a töredéke a valós megtakarítás?! A birkák meg bólogatnak, hoppá , rögtön lesz itt 115 milliárd forintunk, hú de jó lesz. Ja , és így kalkulálják be a hiányba is.

Csak egy példácska volt, van ám még sok.

#488274 Spade Előzmény: #488267

sztem ezen molyolj még el kicsit :), amúgy azt mondtam h 3% alatt kell legyen, nem filóztam rajta h hogyan, ez olyan h a nőt meg kell dugni nem számít h misszionáriusban vagy doggyban, ágyban vagy asztalon, a lényeg h legyen rendesen megcsinálva, de muszáj mert az EU a szart is kitapossa belőlünk ha nem, akár van IMF akár nincs..

#488267 Előzmény: #488252

Ici pici gondocska van. Tavaly kb 6-7% volt a hiány . Nézzük 2012. mi várható.

Német gazdaság kissé lassul.

Hozzánk befektetők nem jönnek.

A fogyasztás tovább csökken, építőipar a nullához közeledik,

hitelforrások beszűkültek, vállalkozások szenvednek.

Vagyis adó bevétel csökken, áfa bevétel csökken.

Mennyi is lesz a hiány?

#488252 Spade Előzmény: #488242

Szerintem egyértelműen nem szabadna az IMF hitel megállapodást megkötni éspedig azért mert bár most csökkenhetne a kamat, de ha az idén is és jövőre is 3% alatt lesz a hiányunk akkor drámaian esne a magyar cds és kamatfelár lemehetne a cseh szintre. Ugyanakkor az IMF hitellel az IMF kamat lenne az alsó szint és továbbra is úgy vennék h lélegeztető gépen vagyunk kiesne 2 év a szabadpiaci kibocsátásból. Ráadásul ha nincs IMF hitel sokkal feszesebb költségvetési politika kell és kényszernek meg ott van h a tökünket így is csavargatja az EB az EU pénzek egy részének a megvonásával

ps. amúgy azért írok ritkán mert egyszerűen normális időben rengetegszer fagy a rendszer most is majd fél órát küzdöttem h ezt a sz@rt beírjam

#488251 Spade Előzmény: #488242

Szerintem egyértelműen nem szabadna az IMF hitel megállapodást megkötni éspedig azért mert bár most csökkenhetne a kamat, de ha az idén is és jövőre is 3% alatt lesz a hiányunk akkor drámaian esne a magyar cds és kamatfelár lemehetne a cseh szintre. Ugyanakkor az IMF hitellel az IMF kamat lenne az alsó szint és továbbra is úgy vennék h lélegeztető gépen vagyunk kiesne 2 év a szabadpiaci kibocsátásból. Ráadásul ha nincs IMF hitel sokkal feszesebb költségvetési politika kell és kényszernek meg ott van h a tökünket így is csavargatja az EB az EU pénzek egy részének a megvonásával

ps. amúgy azért írok ritkán mert egyszerűen normális időben rengetegszer fagy a rendszer most is majd fél órát küzdöttem h ezt a sz@rt beírjam

#488249 Euroman Előzmény: #488233

sőt faragatlan bunkó is...korábban az IMF-re azt mondta a MILF-eket jobban szereti...most meg az EP-t kócerájnak nevezte...

#488248 Euroman Előzmény: #488233

sőt faragatlan bunkó is...korábban az IMF-re azt mondta a MILF-eket jobban szereti...most meg az EP-t kócerájnak nevezte...

#488247 Euroman Előzmény: #488233

#488246 Euroman Előzmény: #488233

#488245 Euroman Előzmény: #488233

#488242 Arsene Lupin Előzmény: #488233

Az IMF azt mondta, hogy pusztán védőhálót nem ad. Pedig ha elég hosszan sikerül az időt húzni, és közben beindul kint a német gazdaság, lehet, hogy mégis csak az lesz a kimenet.

Ezek persze csak olyan mosónői megérzések.

#488240 Rozsdáskilincs Előzmény: #488233

Igaz nem engem de unatkozom:-)

A királynak úgy hiányzik a megállapodás mint púp a hátára, nem szűkitené a mozgásterét hacsak nem volna muszáj. A piacnak van szüksége rá ill annak sincs de megnyugvással szemlélnék ha lenne. Mivel a király ahol csak tudja hangoztatja Ő készen áll, a piac meg megnyugszik hogy mingyá lesz. Nem csinált semmit mégis elérte célját. Ez a ravasz taktika:-) Ha meg eu sorsa időközben jobbra fordul akkor menybe mehet Ő megmondta sikerre viszi az dógát:-)

#488233 Előzmény: #488165

"El kell ismerni, hogy a kerály nagy taktikus "

Mondjuk ha 2011 október 1-től a mai napig hibernálták volna a többi csekély képességű, de annál ambiciózusabb udvari belső szolgával együtt, mennyivel változtatott volna a IMF történeten?!

Az IMF elmondta a feltételeit annak idején, azóta O.V. mindent előadott csekély és unalomig ismert repertoárjából, minek következtében az IMF egy betű engedményt nem tett , sőt, erősen úgy tűnik, hogy még szívat is az eredeti feltételekhez képest.

Mi a rossz nyavalya ebben a taktikusság?!