Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: gf

#488241 BudFox Előzmény: #488231

igen, de tavaly augusztus után is esett még rendesen..egészen szeptember végéig..az nem volt baj ?

#488231 Euroman Előzmény: #488224

nekem van az a perverz szokásom, hogy tőzsdén főként csak longolok, illetve "parasztshortolok", azaz ha beesett, akkor megveszem...mindezt huf shorttal fedezem...meg még némi külföldi alap, ami huf gyengüléskor automatikusan felértékelődik....szóval az értéktőzsdén én vagy kivárok (parasztshort), vagy effektíve longolok...egyébkétn megérzés...január-február bejött, ahogy az is, hogy tavaly július-augusztust kihagytam...

#488224 BudFox Előzmény: #488208

egy oldalon :-)))

főnök, te mire várod fel ? olyan régen longoltam hogy elszoktam tőle...nem érzem egyszerűen..nem ál rá az agyam... szerinted hogyan fog kanyarogni ?

ds

#488221 Waszeitung

Vazze ezt a barom piacot...egész nap tartanak a semmire,estére meg beszórnak...remélem ettől nagyobb öröme nem lesz az életben ennek az ökörnek! Meg annak a majomnak aki a futikkal játszik..mondjuk én meg marha vagyok hogy kereskedek.

Kész állatkert!

Mollyt visszaütik 18880 alá akkor pedig felköpök és aláállok.

kl

#488215 Waszeitung

Törjünk ki vagy törjünk le...vmi történjen mert ez az Oti idegbaj katasztrófa.

#488214 Margaretta Előzmény: #488203

Tényleg lassítja a Firefox.

Az enyém egy asztali gép és sok ablak megy nálam is, két monitor van hozzákapcsolva:)

#488205 BudFox Előzmény: #488201

Payroll adat 227.000 előzőleg 209.000 -et vártam, az előző adat 243.000 volt.

van két piros adat is..igaz csak kicsivel, meg egy piros trade balance adat...meglátjuk....első lépésre emelekdés volt.

#488203 Euroman Előzmény: #488199

explorerhez képest is nagyon gyors....egyébként otthon nekem is nagyon gyors laptopom van, minden szinte a gomb lenyomásával egy időben megtörténik rajta....de a firefox nagyon lassítja, persze az enyém MultiTabPlus üzemmódban 45 ablakkal szokott menni:)

#488199 Margaretta Előzmény: #488196

Nekem explorerem van, nem tudom az milyen gyors, de a gépem nagyon:)

A Firefox-ot Hathor javaslatára tettem fel ma, hogy itt tudjak fórumozni, mert nem tudtam.

Aztán írtam egy hosszú hozzászólást [_AT_]-nak és mikor elküldtem elszállt.

Talán nem is baj, mert megigértem régebben, hogy többet nem szólok hozzá.

(Nem voltam rá felkészülve, mert ezelőtt nem szállt el a hosszabb írásom sem a küldéskor:)

#488197 Rozsdáskilincs Előzmény: #488192

Operával nekem nem volt gond mikor a többiek nyafiztak. Küldés előtt kijelöl másol és ezzel megmentetted ha gond lenne.

#488196 Euroman Előzmény: #488192

én már nem szeretem a firefox-ot...én helyette a Chrome Plus utódját a CoolNovo-t használom....bitang gyors böngésző....