Üdv az oldalon! :D
Látom CC-en is kitartóan nyomod a lefelét,bár jelen pozimban én is nagyra értékelnem ezt az irányt,de nem úgy tűnik hogy benézünk mostanság oda...
Üdv az oldalon! :D
Látom CC-en is kitartóan nyomod a lefelét,bár jelen pozimban én is nagyra értékelnem ezt az irányt,de nem úgy tűnik hogy benézünk mostanság oda...
Én csíptem belőle zárásban is egy keveset, amúgy sem tudok normálisan aludni napok óta, ez már nem változtat a dolgokon. ;-)
meglehet...19.140 -től majdnem 19.200 ig kikaptam.
egy részét rámöntötték, egy részét meg piacin kivettem.
Ezért nem kaptam amikor beálltam venni 130 köré :))
Grat a nyerődhöz!
annál jobb.. _:)) akkor adok egy esélyt holnap a longnak...ha arra indul. :_)))
Elegem is lett....ENNYI...lezártam most a shortokat...nyerő a zsebben.
ma nyugodtan akarok aludni..a holnapi rángatózásba majd akkor indítok ha egyértelmű lesz...Csányi bá' meg menjen a marhaságaival, mutyijaival ahová akar :DDD
én meg ennek örülnék....másik oldalon állunk...akár milyen xar a gyj, azt már túlélte a bank...a jövő csak jobb lehet
attól tartok hogy megint zárás után megindul USA eszeveszettül fölfelé, hisz németek is nagy pluszban vannak..és a holnapi OTP esés ellenére is nulla közeli állapotban leszünk egész nap...ha meg jó lesz a jelentés elszállunk 500 ponttal fölfelé..
ettől félek.
Így van,4200 ről estünk...bőven 10% felettit.
Szerintem Ő a 4000 feletti szintekről történő már megtörtént 10%-os esésre gondol. :-)
szóval szerinted akkora esés lesz holnap OTI -ban ?
kérem a téteket megtenni :D
Waszi, te 10 % esést mondasz ?
én is esést várok...legyen mondjuk 3 %
Görög megegyezés gondolom meglesz,kérdés a 10% Oti esés elég lesz-e a gyj-re...
mondjuk azt is nézni kell hogy OTP 3750 es ellenállás alá ereszkedett vissza, sőt, ha pirosban zár az nagyon ronda volna, mert a forgalom az előző 3 napi forgalomnál is nagyobb és ha piros gyertya lesz az nagyon elrondítja a grafikont.
Elég őrült dolog, szvsz 100 alá megyünk ma még, a zárás nem tudom hol lesz...
Eddig itt vhol volt a sáv alja...bár próbalongjaid kezdik kimeríteni az extrém sport kategóriát! :D
mire tippeltek mi lesz holnap ? elszállunk fölfelé ? vagy esünk ?
elbizonytalanodtam.
már 3. napja ez a játék megy : reggel nem túl nagy föl gap -el nyitás...kis esés reggel, majd 45 fokos emelkedés délig, délutáni matiné :D megpihenés, majd fél háromtól meredek esés, esetleg átbillenés minuszba, záróra felkötés :-)))
valami új programot is beprogramozhatnának azokba a robotokba :-)))