Tévedtem, lefelé indult meg...
66% nak kell meglenni Görögöknél,ebből 60% már megvolt délelőtt...a hiányzó 6% gondolom már megvan,hírt viszont látok róla merre? Holnap Oti jelentés,minden órára jut vmi csapkodnivaló..
Szvsz felfelé lesz benne mozgás, persze nem biztos hogy sok, lehet hogy csak 30-40 pont a jelenlegi szintről.
Otp újfent indul hamarosan v.melyik irányban, és gondolom visz egy kis életet a hatiba is.
OTP éppen az ellenálláson van ...USA is olyan könnyedén emelkedett ma 9 pontot... mintha nem is lenne államcsőd a közelben. OTP gyorsjelentés is lehet akármi.
túlságosan sok kockázatot vállalnak a befektetők. majd megint pórul járnak egyszer csak.
Sanyi bácsi mindig szépeket ígér :-)) és köztudott hogy minden lány szép, főleg ha fiatal :D
Én most kivárok, ajánlatok azért betéve. Az Otp még alaposan megkavarhatja az állóvizet, akár még ma.
Én meg közben fordítottam hogy nem bírtunk a 800-al...erre Molly kilőtt,ez kész.
Ezt a fordított fejvállat nem vágom...
Hati esetén egyébként mintha egy ford fej-váll alakulgatna, az esélye legalábbis megvan.
Most meg kt összenyomva. Láthatóan hiába emelkedik promt bux, ha az "csak" a Mol mellékvizén történik és nem az Otp a húzóerő, akkor a hati nem követi le.
szvsz a veszteség sem lesz rekord....és bízom benne, hogy Sanyi bá szépeket fog ígérni...szép leányok, új ingatlanos projekt stb...
OTP most kezdett lefordulni...minek rallyzni ? a holnapi rekord veszteségre ? :D
ha 3750 alatt zár akkor ez csak az esés korrekciója..felette bullish lehet.
Szépen kilőtt felfelé...
Eddig Oti esett,Rg-Molly stagnált,most Oti megy másik kettő meg stagnálni v. esni fog?
Hatiban már a 18,7 is probléma..
Ilyenkor tud precízen is lefordulni Molly az ellenállásról :D
Mivel ellenállás alatt vagyunk így shortot kellett volna nyitnom,de longot nyitottam...ezek szerint shortot kellett volna? :D
Bux ellenállás előtt,Oti rossz jelentés - short VS. kinn elszállás,Ft erősödés!
Melyik az erősebb? :D
Gorogok. Mint mondtam kedden, meg lesz, ez mar le van zsirozva, es ha jol csinaljak, akkor a varva vart korrekciot is kipipaltak a piacok az elmult 1-2 nappal, szoval mehetunk fel. (De jelzem azert, hogy oromkodni csak bux 18800 felett mernek.) Addig barmi lehet, meg ugye meg OTI gyorsjelentes is kerdes, hogy talaljak. Basszus, elvonasi tuneteim voltak, hogy nem irtam. Most mar eros leszek, tenyleg megyek. Ha ma is keso este erek haza, letepi az asszony a fejem, ugy nonap alkalmabol :D