Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1212

Re: sd

#487556 BudFox Előzmény: #487546

Szóval este rendezett Görög államcsőd lesz...jah. persze ennek kell örülni annyira...szánalmas..

ráadásul írták hogy ez már mindenképpen csőd, csak szépítgetik itt a dolgokat... nevetségesek ezek a hitelezők...én biztos nem hagynám annyiban.. pénzzel támogatták Görögoszágot, most meg hagyják elúszni.

Re: nincs cím

#487554 BigRabbit Előzmény: #487540

:D En is nyero szeriaban vagyok Jan-Febrban. Es ha leirnam ide mennyi makom volt, hat. Hozza kell tennem viszont, hogy az elmult 2 ev meg katasztrofalis volt, ha valaki sikeres akart volna lenni, akkor csak az ellenkezojet kellett volna tennie, amit en. Szoval mar ram fert. De tuti igazad van, neha zsigerbol erzi az ember. Neha meg nem :)

#487551 BudFox Előzmény: #487536

csak olyat látok hogy : ORbán Viktor szavaira vár mindenki..

megint kiszirvárgott valami, csak most meg a tegnapival ellenkező irányban ? vicces ez a piac :D

a stop a brókerek barátj…

#487545 Ibiza

a stop a brókerek barátja..már többször írtam.. tegnap kivételesen használtam amit tegnap kistoppolt az ma pluszos..

#487540 Frontin Előzmény: #487533

Malac és tegyük azért hozzá hogy tudatosság is volt benne. Egyszerűen arról van szó, hogy van olyan amikor az ember pár órára-napra olyan helyzettel találkozik, amikor kitisztul a kép és legalább arra a rövid időre van egy viszonylag biztos forgatókönyve. Na ezeket az időszakokat kéne időben kitolni. Nekem most van egy ilyenem, és próbálom lenyúzni róla az utolsó bőrt is.

#487526 Frontin Előzmény: #487518

Ha már a shorttal nincs annyira szerencsém mostanság, legalább ezzel legyen. Shortnál mindig 5-10 pontokkal fordul az orrom előtt, túl sokan utazunk egy dologra. Ellenben a longért nem tülekednek annyira, talán azért is sikerül kapnom belőle mindig. Mondjuk annyira nem esik jól trenddel szemben kereskedni, dehát ez van...

A ma nyílott longoknak érdekes a története. Nyitás előtt beraktam az ajánlatokat, közben sikeresen zártam a tegnap nyitottakat. Aztán a kutya annyit ficánkolt a gépem tápkábelén míg kihúzódott (nem először, azon szeret ugyanis feküdni), és mire visszakapcsoltam látom hogy kötöttem, és közben 299-en van az árfolyam. Most az egyszer megdícsértem...

#487520 Euroman Előzmény: #487496

előbb tőzsde záródjon nyereséggel, aztán jöhet az eur/huf....arra még van pénz félretéve...

#487518 Waszeitung Előzmény: #487515

Nagyon mennek Neked ezek a próbalongok...grat! :D

Kt is optimista a 700 pontjával,tegnap meg 500al szomorkodott.

#487515 Frontin Előzmény: #487493

Jó reggelt! Tegnap nyitottak 220 pont nyerővel zárva, közben 200-202-őn nyílottak újabbak, azok még futnak tovább.

Longok záródtak, nem sok…

#487493 Fornit

Longok záródtak, nem sokkal nyitás után tettem be a 700 feletti kt miatt.

Most nézem már csak 700.

Durván 150pont eltéve.

Every little helps:)

#487483 BigRabbit Előzmény: #487462

Ez nekem most jo hir. Hatha felhguzza majd a magyar piacot is. Egyebkent mit csodalkoztok? USA valasztasok elott all. Az atlag ember nincs tudataban annak, hogy az ingyen penzt majd vissza kell fizetni, csak azt latja, hogy jobban el, illetve ha kicsit konyit a tozsdehez, azt is latja, hogy azok emelkednek = Obama gazdasagpolitikaja jo. Es mint tudjuk, ha USA orul, mi is orulunk :D Mindegy. Holnaptol szabi a melohelyen, ugyhogy ma nem irok tobbet, mert akkor nem este 9kor esek haza, hanem ejfelkor. Szep napot mindenkinek, majd este benezek.

#487480 Euroman Előzmény: #487466

nem elég...különösen nálunk 22K prompt bux-szal már talán elégedettek lennénk....

#487476 Waszeitung Előzmény: #487466

Gazdasági rádióban beszélték hogy kint már megjelent a hír vmelyik hírportálon...ha a tücsökbogáron jelent volna meg annak se lett volna jelentősége,lényeg hogy rá lehet mozdulni! :D