Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#487466 BudFox Előzmény: #487462

melyik cikkben látjátok ?

Azért őrület...majdnem a sok éves csúcson vannak ,de ez sem elég ? hova akarnának még emelkedni ?

#487463 BudFox Előzmény: #487451

nézzük mire lesz ma ereje a BÉT -nek...még nem adok rá...várok.

vagy ha nem akar esni lehet zárok is...kiderül.. adatokat megnézzük.

#487451 BigRabbit Előzmény: #487356

Na erre nem gondoltam, de talalo, kosz, ma reggel elnezve Azsiat, meg USAt, lehet mi is megyunk fel. Viktor levelet megirta, hogy keszek a kiigazitasra, szoval Pipa Persze ehhez kellene meg egy megnyugtato hir a gorogoktol is ma, de ha az is jon, akkor rozsaszin szemuveg vissza. Egyebkent tegnap duhongtem egyet, mert gondoltam beallitok 18850re hati vetelt, hat nem 19850et potyogtem be, egybol teljesult is. Utana meg lezuzodott szaz pontot, szoval vegul nem adtam el. Meglatjuk mi lesz ma. Mindenesetre tegnap bovitettem a long pakkot 19150 kornyeken, bar nem akartam.

#487385 szotyi Előzmény: #487352

mert a longos nem lehet makacs?

ugyanmár

nézz körül pl. az rfv topikba Nagymacs....

az eurhuf kezd nekem is dolgozni (hatit bottal se)

#487356 Ibiza Előzmény: #487153

írtam előrébb a kaszinó nyelvén hölgyeim uraim rakják be tétjeiket..

és pörög a golyó..

ilyenkor kaszinó a tőzsde.. várszegy görög kötvényre.. egy magyar/eu állásfoglalásra egy usa adatra..

én tettem piros páros 32.. nem nyert.. de a beszállási szintjeimen vettem 3papírt..

és jól hoz eurhuf..

ehh ez szép..micsoda egy…

#487352 Ibiza

ehh ez szép..micsoda egy vérfürdő.. be is vásároltam kispapírokat.. OTP-t.. 650nél még.. ez egy jó szint.. innen kellene pattanni..

Bux hati longomat kiverte a víz...meg a stop.. kivételesen raktam be..nem tudtam nézni.. nem egészen -100pontal lezárta de a vételemet nem érte el ahol vettem volna..

-100 al szemben volt a +300as célár.. nem alakult ki a magfúzió.. ez akkor van amikor makacs a shortos.. és egy bukós tétet sc-vel lezár majd ráhúz egy lapot.. feljebb.. most tán a longosok gyávultak el..

ds

#487327 Waszeitung

Bezártunk,erre hambi nyílegyenes fel..de akkor minek ütötték szegény buxit? :D

#487312 BigRabbit Előzmény: #487308

Most neztem be, tovabbra is tartom a hatit, 19150 koruli atlag, ha lentebb megy meg veszek, OTPt ma bovitettem 3650 kornyeken, mashoz nem nyultam. Lassuk USAt es Azsiat, de legfokepp lassuk hogyan alakul a gorog helyzet holnap. Szep napot mindenkinek

#487308 Frontin Előzmény: #487307

100 alatt én is vettem 2 adagban. Sajnos a reggeli sikeres longzárásom után, pár pont híján nem vitték el a shortjaimat, emiatt nagyon bosszús voltam.

#487299 Euroman Előzmény: #487295

otp-vel beszoptam...a k anyját....egy szerencsém van: hogy 3x annyi összegű eurom van, mint otp.....gyj előtti felrántásban bíztam....a kerály nem szereti sanyi bácsit, mindig kifüttyent vele....

#487295 BudFox Előzmény: #487286

majd kiderül a végösszeg talán :_)

mindegy...csak mi keressünk a tőzsdével...

kinnt még gondolkodik a piac hogy essen -e ? vagy sem ? nekem az az érzésem hogy zárás után lesz megint a nagy elmozdulás.

#487272 BudFox Előzmény: #487267

majd utólag lehet ezt normálisan értékelni...egy biztos..az MSZP még igy is 100 -szor annyi pénzt lopott el mint a Fidesz.

ON

Bux -1% mindjárt.

#487267 Euroman Előzmény: #487263

és a fityesz milyen értéket teremt??.....a saját kutyáit nyomja előre a többit meg igyekszik megsemmisíteni