Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: fd

#487144 BigRabbit Előzmény: #487135

Meg a vegen nem fogom sajnalni, hogy tegnap eladtam a shortokat. Most neztem ra ma eloszor, es mit latok, a buxi is 18800-al kuzd?? Ilyen jo hir lenne az hogy M.o 6 honapot kapott a koltsegek megvagasara, az allamhaztartas rendbetetelere keszulo javaslatra. Hmm. Meg a vegen azt fogom sajnalni, hogy csak probalongot nyitottam tegnap. Mi lesz, ha csutortokon bejelentik a gorog ugy megoldodott :D AKkor kilovunk mint az allat? No, mindegy, egy tuti, azert felek boviteni longot, mert egyenlore meg mindig csak azt latom, hogy az elozo nap korrekcioja folyik, de ha latni fogok egy korrektebb eket 1 -2 napon belul, akkor veszek meg, mas esetben a probalongok kiszorodnak, es a MOL es OTP pakk is.

Re: nincs cím

#487107 Frontin Előzmény: #487093

Tech alapon nyitott longpozi zárva átlag 140 pont nyerővel, shortajánlatok feljebb betéve.

#487100 Ibiza Előzmény: #487093

békeidőben és nagyforgalmú instrumentumokban működnek az alakzatok..

most sajna be kéne jelölni eseményeket..

ha ma negatív brüsszeli bejelentésre esünk..azt gondolod alakzat miatt esett..de ha pozitív lesz..azt is annak fox tulajdonítani..

#487093 Waszeitung Előzmény: #487080

Nincs bejelölve,de látszik honnan fordult többször a csárt,melyik csúcsot haladta meg...sztem jelölések nélkül is beszédes.

Már itt is a visszateszt,promt 800 ig illene..

Re: ds

#487070 Frontin Előzmény: #487047

5' grafin pozitív divergenciát vélek felfedezni, erre alapozva várnék egy kis visszapattincsot. El kell ismerjem azonban, hogy ezidáig eléggé erőtlennek tűnünk.

#487061 Ibiza Előzmény: #487058

nálam hatiban a 180-150 az egy ellenállás.. 20k-ról jöttünk le..

a bajszom érez egy korrekciót.. meglátjuk..

#487058 Euroman Előzmény: #487054

görög kötvénycserének kellene jónak lenni, és akkor megindulhatna az emelkedés már végre....

200nál vettem.. erősödöt…

#487054 Ibiza

200nál vettem.. erősödött Ft.. usa sem eshet napokig..