Regisztráció Elfelejtett jelszó

Motorosok

Re: nincs cím

#490414 KawaBazsy Előzmény: #490367

A kolléga nincs eléggé képben, ne alapozz erre. A rendőr azonnal látja, h ez nem ötvenes, sőt, tudomásom szerint egyáltalán nincs 50-es, váltós, 4 ütemű motor. Ha csak simán elkapnak, akor megbüntetnek, esetleg elszedik, de ez a kisebbik baj. A nagyobb az az, ha balesetet okozol. A biztosító megnézi, közli, h a biztosításod nem erre a kategóriára érvényes, s nem fizet. Menj neki egy új luxusautónak.. :-)

Nem is értem amúgy a felvetésed, hiszen bevezették a B125 jogsit, 25-30 pénzért vezethetsz ilyet legálisan. Gondolom csak a filléreskedés a cél, de akkor vegyél egy jó 50-es robogót ennyiért. Aprilia Scarabeo-t pl már kapsz rendeset.

#490412 KawaBazsy Előzmény: #490356

A motort novemberben vettem, de írtam is itt. Az exem robogója már másodszor is betojt, s akartam valamit, amit hajthat, amíg szerelem. Ez meg akciós áron volt. :-) Tetszett neki, de pakolni nem lehet rá, meg túl csicsás, ő egyszerűbb, melósmotort akar dobozzal a hátulján. Úgyhogy ezt eladtam, s majd nézünk vmit..

#490365 taresz Előzmény: #490363

Neked nem kell bizonyítani, hogy 50 ccm. Te jóhiszeműen használod, mert teszem azt egy varrónő vagy aki nem ért a motorokhoz. A rendőr viszont állítja, hogy ez nem 50-es hanem 125-ös, de mivel még ártatlanság vélelme még működő intézmény, így a bizonyítás joga is az övé. Erre jó a hatósági vizsgálat, mert ugye az útszéli nem rendelkezik semmilyen arra alkalmas végzettséggel.

A motort Ő elvinni nem fogja, Te meg nem hagyod az út szélén, így hazaviszed. Van 2 heted elintézni XY-on keresztül, hogy csak nem kéne megnézetni senkivel, vagy végső esetben bejelented, hogy "ellopták" és nem tudod bemutatni.

#490363 Sumér harcos Előzmény: #490362

igen azt tudom,

de ennek a darabnak nincs rendszáma,és a tulaj állitása szerint 50-esként van használatban....igy nem kell hozzá tanfolyam.

ehhez mit szól egy zsaru?

mert ugye ránézésre rögtön látszik,hogy nem ötvenes..

annak idején régen beleütöttek egy CE vagy C betűt a kismotor kategoriás gépekbe,de szerintem már ez sincs...

vmivel csak igazolni kellene,hogy ez bizony segédmotor,de mivel tudja ezt megtenni a tulaj?

Az első érdeklődőm elvi…

#489597 KawaBazsy

Az első érdeklődőm elvitte a kisKawát. Úgy látszik, a kis fogyasztású a menő.. :-)

#486787 Sumér harcos Előzmény: #486773

2008 májusban ellopták garázsból a gyári állapotú 1989 óta 0km-esen hozzám kerülő enduromat,melyben 5000km volt ,amit mind én tettem bele....

az ideg szétcsapot....kerestem,sőt még kerestettem is...igy volt megirva,hogy ne legyen meg....attól tartok,ha meglett volna vér folyik:)veteránt akartam belőle...

egyszer feltettem 180ezerért netre,azonnal elvitték volna-ezért gyorsan le is vettem(csak mutogattam)-nem lehetett ilyet találni másikat.

olyan 5 évente előhoztam,teljesen gyári állpotra suvickoltam, kerültem vele egy nyarat, és tettem el vissza...

nagy fájdalmam még 4 év elteltével is...ha egyszer meglesz még vmi átfújt állapotban vhol,és kiderül ki vitte el...mit nem adnék érte.....ismerős vitte el egyébként szinte tuti...járatos volt...

#486784 KawaBazsy Előzmény: #486777

5 óra kiegészítő képzés (25E Ft kb) után.

2.5-3 litert eszik!!!!! Ennél spúrabb jármű nincs, neked való!!!! :-))

#486775 KawaBazsy Előzmény: #486773

Tehát akkor a Simsonozás már megy.. Van egy B jogsival vezethető (B125) eladó motorom is.. :-)

#486773 Sumér harcos Előzmény: #486761

tudom meglepő,de igen:)))

még egykerekezni,esni,bukni.. ilyesmit is:)ezek mind megtörténtek velem a múltban,nincs nagymotor vizsgám-annyi a szépséghiba:)