Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX0912

Re: Gl

#48670 Kissherceg Előzmény: #48668

Én is oda várom kb 2010Q1ben legkésőbb. Állampapírokat váltjuk át szépen, szóltam családnak.... Húzzák a tőzsdét, csak azon lehet keresni ami mozog, ez van....Én se örülök neki, mert sok short stop sok lét elvitt, de hitetlen voltam, vagyok :)15800as bux felett rés, ami várhatóan meg is lesz nékünk júniusig, onnan viszont nyárra beülök a shortba és balcsin kacskaringós szívószállal iszogatok :)

#48668 Gazdagodó Előzmény: #48662

az én problémám az hogy ottjhagytam a CIB-et, meg agagyi ebrokit a francba, mondván átmegyek petibe...

de csak akkor ha újabb lejtmenet jön.

ehhez képest azóta is melkedik minden:-(

alapvetően nem is zavarna ha lenne rá OK.

De NINCS..

minden egyre vacakabb a magyar gazdaságban.

vagy komolyan arra vár a piac hogy 10% legyen júniusban a jobbik, 70% meg a fidesz????

vagy csak éppen erre speki az egész?

a tőzsdét még megértem, az csak egy rulett, na de a forint?

egy ilyen csődbemenő országban, mire fel megy mint az őrült?

tiszta kabaré...

de sebaj, végülis veszíteni nem lehet még, itt körül váltottam át, lesz az méág 350 nemsokára, csodák errefelé nincsenek.....

Re: nincs cím

#48663 Waszeitung

Este 11kor sikerült eljutnunk kedvenc szerda esti vendéglátóipari létesítményünkbe ami tulajdonképpen zártkörűen üzemel,együtt iszogatunk a tulajjal aki évek óta ugyanolyan isteni halászlevet főz,érkezésünkkor nem tudja melyiket kínálja a sokféle pálinka közül,és a számlát piszkos lassan állítja ki mert többször elkiáltja a "Erre a vendégeim vagytok"ot :D

És nehéz napom volt mert ma longoltam :D

#48662 Kissherceg Előzmény: #48660

jaja iszonyat amit generálnak, de csak a short nyerő lesz nagyobb, minél tovább ráncigálják... kabaaré.

#48660 Gazdagodó Előzmény: #48657

konkrétan én is még a vörösborozgatás végefelé vagyok most, nade pálesz hajnalban ez már túlzás...

és miért volt nehéz napja?

eladta az otípít vagy mi?

kész röhej amúgy ez a tőzsde, mindjárt államcsőd, de azért mindent vesznek...röhej.

vagy mégsem?

így szokott ez lenni.....

bár a nyár meg uborkaszezon......most legyen okos az ember:-)

Gl

#48651 Waszeitung

Cc-n én is elcsodálkoztam Pista bátyánkon,nem áll jól neki ez a nagy rózsaszín szemüveg,minden longra van nála,én betoltam egy pálinkát némi kísérővel és halászlével hogy jól kezdődjön ez a nap :D

Re: BUX0912

#48609 redend Előzmény: #48583

Ha ez így van, akkor holnap délelőtt még fel aztán nagyon éles lesz a lefordulás, mint aznap.

#48583 Kitano Előzmény: #48569

Emlékeztek Kecskemétinek a medvepiaci rally kezdete előtti "Gyorsvonattal az összeomlás felé" című pánikoltatásra? A mai Chartcenteres TA olvasása után ugyanilyen érzésem van inverzben, ugyanis Kecskeméti már 4465-ös meg 5000-es OTP-t vízionál. :-)

#48559 Kissherceg Előzmény: #48553

nem innen fogunk sztm... USAban túl nagy az altatás... Ha volt SC nem véletlenül tették... 15800, 15250 lefele is célár

#48552 _pda_ Előzmény: #48549

remélem, beverik mint a faéket

ez már tényleg a pofátlanság teteje, amit művelnek :D