Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1212

Re: jk

#486553 BigRabbit Előzmény: #486549

Szerdan meg eshetunk, ha nem jon megnyugtato valasz a magyar sziturol, csutortokon ha megegyeznek a gorog "onkentes" csokkentesrol, akkor lesz oromkodes. Szoval szerdan de legkesobb csutortok nyitoban zarom a shortokat. Addig megnezem meddig megyunk le. Utana shortot szerintem atvinni necces, ami nem jelenti hogy nem lesz meg szakadas, de mivel jobban szeretem a biztos nyerot, mint az orult kockaztatast, igy nekem ez a terv. A csutortoki oromkodest azert veszem biztosra, mert korabban mar a bankokkal volt megbeszeles, ami azt jelenti, a kulcs szereplok mar rabolintottak dologra, szoval at fog menni, csak most van egy kis paraztatas. Ha nem megy at, akkor isteninagy ontest fogunk latni, amibol a most leirt strategiamnak (elmeletemnek :D) megfeleloen en ki fogok maradni.

#486518 BigRabbit Előzmény: #486511

En is full shortban, viszont ez a "holnap az EU szorakozni akar velunk" dologtol en azert tartok, mert ha nem fog, akkor pattanhatunk, azaz ez esetben meg lesz egy felfele kor). Raadni mar nem fogok, csak ha visszarantas este nem sikerul.

#486512 Frontin Előzmény: #486508

Kis tf-en nézve szvsz Otp-t sanszos hogy újra visszahúzzák v.mennyire, Ricsi emelkedő trendvonalán csücsül szvsz az is visszakapaszkodik, Teló erősnek tűnik szvsz megveszik az esését, Mol pedig egy nagy talány, nem tudom mit is akar. Konklúzió: szvsz lesz még egy felkör mielőtt ténylegesen megindulnánk lefelé, a kérdés az, hogy meddig tud visszamászni. Ha meg mégsem így lesz és már most törjük a támaszokat, akkor úgy is jó, csak tudjuk megjátszani, ne nyitóban oldják meg a dolgot lehetőleg.

#486511 BudFox Előzmény: #486493

ráadtam kétszer...

SP nagyon megy lefele

németek , franciák, angolok 1 % nál nagyobb minuszban.

forint is gyengül.

ráadásul holnap megint az EU akar szórakozni velünk..

és itt az OTP gyorsjelentés is a nyakunkon, a (szerintem rekord veszteséggel )

szóval short - full pakk.

#486508 Waszeitung Előzmény: #486493

Hali...jogos teljesen.Nem bánnám ha most már törnénk őket,bár egyik blue sem akar úgy emberesen megindulni.

#486493 Frontin Előzmény: #486470

Jó reggelt! Shortok zárva, részemről kivárás. Ha támasz törik újranyitom, ha megpattanunk, akkor meg feljebbről megpróbálom újranyitni.

#486456 BigRabbit Előzmény: #486451

Most sztem korrekcio ideje jott el. Ha 500 torik, akkor 19100 v. 18700 korul lehet kesobb a megallo. Annal lentebb semmikepp nem varom rovid tavon. Szerdan dontenek a buntetesrol, szoval erdekes hir lehet majd. Mindenesetre 20300rol kivettem a stoppomat :D es lentebb pakoltam, hogy most mar buko ne lehessen, barmi csuda dolog i tortenne itt.

#486451 BudFox Előzmény: #486346

ebben a két napban végre elindultunk lefele..

és még csak most jön az OTP gyorsjelentés

most a nyerő napok jönnek .-)))

#486448 BudFox Előzmény: #486346

#486447 BudFox Előzmény: #486346

#486349 BigRabbit Előzmény: #486346

Mondjuk egy 500 alatti zarasnak tudnank orulni mi shortosok. Persze lehet hogy holnap meg ugyanannyit ugrunk fel nyitasban :D

Re: nincs cím

#486331 BigRabbit Előzmény: #486327

500 vagy 300ban gondolkozom, de lehet hogy a kapzsisagom aldozata leszek. Ja, es mivel szep nyerod van, ne sajnald, hogy nem sikerult visszavonnod, ugyanis az a penz mar nalad van :D