Gratulalok. En meg varok kicsit. 19850es kb az atlagom.
Gratulalok. En meg varok kicsit. 19850es kb az atlagom.
Lezártam 600 nál.
Leállt a stooq -0,22% nál, rápillantottam, beraktam vételre, aztán frissítettem a sp-t oszt látom -0,5%, vontam volna vissza, de már megvolt.
Átlagok: 19959->19664
Ha 700 alatt marad, akkor sztem a kov. megallo 19500.
Annyira illikvid, hogy lassan nem éri meg foglalkozni vele..:(
Az a baj, hogy ilyen forgalom mellett akar kotesre, akar kamattartalomra, vagy barmire technikai elemzest csinalni, hat, kimeriti a batorsag fogalmat. Termeszetesen jogos amit irsz. En meg mindig kb ugyanannyi shortot mint long eselyt latok benne, talan kicsivel tobb shortot, de lehet hogy csak a nyitott pozijaimnak koszonhetoen :D Delutanra tobbet tudunk majd, vagy nem. Lehet pentekig sem :D Szep napot mindenkinek!
550 a kt, nincs ok panaszra... :)
a kerály megmondta, minden csak technikai jellegű....pillanatok alatt lezárunk minden tárgyalást:))))
Jaja. Az IMF fele kozeledes hianya korrekciot fog beinditani, ugyanis a piac mar bearazta az IMF-et. Es mostansag nem tunik annyira surgosnek senki szamara a megallapodas. Szoval ha nem lesz erdemi elorelepes, sztem par szaz pontot lecuppanunk. Persze ekkora forgalom mellett egy optimista befekteto megfoghatja vagy mas iranyba allithatja a teljes magyar piacot :D Hat akkor en ma melozom megint, neha majd benezek.
remek nyitó, forgalom ma se lesz..
Magyaroszágot sarokba szorítja az EU-IMF
erre nem kéne emelkedni.
Bar szerintem mar a piacon senkit nem erdekel, de azert bepakolom ide:
Hatalmas emelkedési potenciál van az S&P 500 indexben, a magyar származású befektető, Birinyi László szerint a benchmark még az idei évben elérheti az 1700 pontos szintet - írja a Bloomberg.
ez normális???csak 1982ben a világ gazdaság robbanás szerűen fejlődött,ingatlan,olaj cégekkel ctr....1990ben meg a informatikai cégek vitték a országot óriási fejlődésen át tőkébe,,ok hogy ott vannak ma is google,apple,mcsoft ctr...de ezekbe már nincs akkora feljődés hogy 10millióból 100milliárdos legyen a cég 4-5éven belül
http://www.portfolio.hu/vallalatok/boduletes_ralira_szamit_a_legendas_magyar_stratega.163722.html
A Russel 2000 csúnyán alulteljesített ma. Kicsit megütötték...-1,57%-ban végzett ma. Ezek ugye a kispapírok, nem szokott jó jel lenni (a longosoknak).
megjöttem ismét igen-igen kelet is főleg kína nekik meg a eu többet hoz de usától is függ,oroszok meg hm dollár,olaj függők inkább usa felé tendál
ja, olyan kis hullamzas, mint a furdokadban, mikor mar fel oraja elhagytad..