http://bet.hu/newkibdata/110091277/KEGkgymegh.pdf
2012. április 16-án 11:00 órai kezdettel éves rendes közgyűlést tart.
A közgyűlés helye: 2931 Almásfüzitő, Fő u. 20. (Teleház)
http://bet.hu/newkibdata/110091277/KEGkgymegh.pdf
2012. április 16-án 11:00 órai kezdettel éves rendes közgyűlést tart.
A közgyűlés helye: 2931 Almásfüzitő, Fő u. 20. (Teleház)
Megérdmelnénk a jót.
Nekem jelenleg majd 50 000 darab Keg van. Ha eladtam a Phylt akkor azon is KEG-et fogok venni.
Menni fog ez is. Ha másért nem is ,de legalább a spekik biztos ,hogy ráfognak mozdulni.
érték szempontjából jelenleg így van, speki szempontból én a phylt most erősebbnek látom, egyben veszélyesebbnek is... még 5k keg maradt, múltkor adtam el 53on, abból vettem vissza phyl-t még 32 ft-on, mára lett ez nyereséges, de egyelőre nem cserélem vissza.. most 53k van 40k volt a core phyl-pakk :)
ezt az 5k-t viszont akár marsi-magasságokig is megtartom... re: 500
szerintem is lehetne ebből egy jó kis cég, és akkor akár miért ne lehetne újra névérték körül... csak ne variáljanak itt is ezzel, mert akkor kuka...
Már hetek óta azt írom,hogy sokkal többre tartom mint a Phylt !
Ha ez megindul akkor újra napokig limittel fog menni.
Így gondolom.
már csak ez maradt ki a felhúzásból.
remélem jövő héten ide is jön egy kis erő, és végre megy megint 70-ig legalább...
illetve lassan jelentés, és közgyűlés.. ezek még felkavarhatják a papír árfolyamát.. remélem, hogy nem a 25 ft felé...
Azoknak akik miatt itt van,biztos megfelel a mostani árfolyam.
Én csodálkozom,hogy még nincs "adat" a közgyűlésről.
Reméljük,hogy az éves közgyűlésen lesznek hírek és elképzelés a jövővel kapcsolatban.
Innen lejebb már talán nem visz az út. Miért is vinne?
800 milliót "talán" ér a Keg. :-) Akkor innen nincs még lejebb.
Most már valamelyik irányba elmozdulhatna a papír,de legalább valamilyen hír lenne,mert már nagyon unalmas...
Ez az írásod most teljesen igyaz.
Hiba számolok ha egy tollvonással átírják a "szabályokat".
Majd a jó kis éves jelentésnek lesz hatása itt szerintem..
hüle. olvasd már el a két cikket...
túlélhet a ganz acél...
hogyne
az alapok sorban állanak a könyben vételre )
Ne feledd Elci, hogy a Phylaxiánál is hányszor ment a számolás, hogy jelenlegi áron épp mennyi az értéke. Aztán hogy megoldották, hogy ne érjen annyit....
Köszönjük annak,aki 54-en vett 135 db-ot és legalább 0-ra hozta a papírt (ilyen ínséges időben).:)
Hát igen.
Nekem is fura.
Idáig pedig mindig időben adtak számokat,adatokat még jóval a határidő előtt. (a phyllel ellentétben)
Reméljük,hogy valamilyen pozitív hír miatt várnak most.
Hát az engem is zavar,hogy az információkat visszatartják.Mikor jön ki a gyorsjelentése kb.?
MIért is lenne kút ???? (feltételesen kérdezem).
Jelenlegi árfolyamon számolva is csak 800 millió az értéke. Hát azért ennél azért jóval többet érnek csak azok a területek ,Visonka stb ami a cég tulajdonába van.
Szóval még ha nem is termelnének akkor is megéri mostani árfolyamon.
A lényeg,hogy végre egyszer elmaradjanak a veszteséget termelő évek.
Azért az zavar,hogy nem mondták meg,hogy a Visonka részvnyeket milyen árfolyamon adták el legutóbb tőzsdén kívül és mire lesz költve a pénz.
Ha sikerülne a VISONKÁN túladni ÉRTÉKÉN akkor a befolyt pénzből lehetne megfelelően gazdálkodni.
Én bízom a jóban.
Jelenleg azt kell(sajnos) mondanom,hogy a Phylnél jóval nagyobb lehetőséget látok a Keg-ben.
Azért sajnos,mert igencsak nagyobb pénzzel vagyok a Phylben.
Sziasztok! Tegyük fel páran beadják a törülközőt és beöntik 45-re,ami már kőkemény támasz.Utána gyorsan
bejönnek a vevők és újra 50-53 ft között lesz.Úgyhogy ez már nagyon az alja,én inkább innen felfelé várom.
Kissherceg írta,hogy "45 alatt kút 80 felett mennyei királyság",még soha nem volt 45 alatt,reméljük nem is
lesz.A Cég elég kevés infót ad ki magáról.