"először 9 k-nál, aztán 7 k-nál is gyötrődtem, hogy veszek, de nem mertem, pedig nagyon jó vételnek tűnt akkor nekem is...."
és vajon mi alapján tűnt ott jó vételnek? a válasz kézenfekvő és egyben ostoba is: mert sokat esett. pedig egy cég értékét nem az határozza meg hogy hol volt 3 hónapja az árfolyaam, hanem az hogy milyenek a kilátások. Mégis minden tőzsdés beleesik ebbe a csapdába. sokat esett, biztos olcsó. pedig ezen vagyonok úsztak már el.
én többször leírtam itt a stockyn és folion is, hogy egy hitelpiramis, mint ez a cég, nagyon nagy bajba kerülhet amikor hitelválság van - márpedig most az van. Az otp/egon beszállása némiképp talán javít a helyzeten (meg ugye hogy az ebből bejövő pénzt SCS betolta a cégbe,) de szerintem még mindig nem egyértelmű, hogy ez elég-e. Az, hogy mennyit esett 12000 óta érdektelen, az számít, hogy 2-3 éves távon mi lesz velük. és őszintén én erre a kérdésre nem tudnék válaszolni, szerintem mások sem nagyon. Van még épp elég cég itthon meg máshol is, ahol azért kiszámíthatóbb a jövőkép........