nem mára mondtam, hanem a folyamatra. Nem is hatizok, kabaré...
nem mára mondtam, hanem a folyamatra. Nem is hatizok, kabaré...
Kérdés van-e értelme...
:D Nem ezen a heten doglok bele az idegbe. "Gazpalackfeju" HEHEHE
inkább a dt longosok stoppolnak
hati forg 130milcsi?
na neee
kt visszatért 600 alá, épülnek a shortok
Mi a szomszéd öreganyjának a gázpalackfejű úristenit keresünk mi még ződben? :D
2 milliárdos forgalom..lehet karácsony lesz holnap hogy így lecsökkentünk.
http://www.portfolio.hu/gazdasag/imf-revolvert_nyom_a_piac_fejehez_a_kormany.163715.html
Kis olvasnivaló ebben a nagy izgalomban,vajon mikor esik le a szereplőknek hogy nem sürgős nekünk a megállapodás...
Keletet lefelejtetted a világtérképről,nem csak Eu és Usa létezik..
sztem meg usa érdeke essünk,erős dollár miatt,itt inkább eu-usa háború lesz eurusd előbb utóbb,tudják ők mit kell,nem a rv-k tükrözik mi a helyzet,majd 2év múlva meglátod
Az Eu vezető megegyeztek abban hogy még ebben a hónapban megegyeznek hogy mekkora legyen a stabilitási paktum...és mindezt egy kétnapos Eu csúcson.
Ez vicc amit művelnek...fogalmuk sincs hogy mit kéne tenni,néha összeülnek,vakargatják a fejüket és elmondják hogy folyamatosan javulnak a gazdasági eredmények,szórnak pár száz millió ócsó pézt,és bíznak benne hogy majd egyszercsak beindul a gazdaság.
azt mondta egon hogy még a héten :D
biztos annyit kell kozmetikázni hogy addigra készül csak el.
Aztan nehogy sunyiban felhuzzak :D Na, tenyleg megyek. Csasztok, es ha nem tortenne semmi, akkor jo hetveget
És te mégis itt kínozod magad a DAX helyett. Noooooooormális??? :D
Jah,jogos..ma sem lesz itt semmi érdemleges.
Na megyek dolgozni. Remelem pentek leven ma paran megunjak a longjaikat :DDDDD
Elnezve a forgalmat, akkor temiattad van az elmozdulas :D Fornit iranyitja a magyar piacot :D
En sem, Azsia utan egy ugrast vartam fel. De ahogy zartam a tegnapot, ugy nyitom a mai napot. Nem megy itt se le se fol senki :D
Én sem, ezért visszavettem nyitóban 1 kontit :-)
Többet nem is igazán tudtam volna :)))