:D
Egy 2008-as Jetta1,9 PDTDI. 50 ezer km, 2 évet állt különböző jogi szervek kézrátétele miatt:))
:D
Egy 2008-as Jetta1,9 PDTDI. 50 ezer km, 2 évet állt különböző jogi szervek kézrátétele miatt:))
képzeld ha még iszom is mennyi idő alatt érek haza.
Milyen autót vettél végül?
helyes... nálam is... :)
:(( Amikor Aparról hazaértünk hívtalak, hogy gyere be, de siettél haza....
Menj el Harley találkára,küld a családot előre Erdőbényére...viszont ha mi Bényére érünk lövésem sincs hová küld őket! :D
Gyere le Alsóörse a robival, mindig van nála pár üveg pálinka.. :-)
vezetés közben nem iszom. De amikor behivott akkor igazán megkínálhatott volna.. :(
testvér valahol találkoznunk kell...
június Alsóörs--- vagy Erdőbénye később...
Asszony s a gyerekek majd elmennek meglátogatni a nagyit! Neked is kell egy kis kikapcsolódás.. :-))
Hát a tanyától 500 m-re van 3 tó is, de a gazdáik nem hiszem, hogy díjaznák a csapatot:D az egyik ráadásul egy horgász egyesületé:)) Engem valszeg kitiltanának a faluból:)
Ahogy néztem Erdőbénye topikot nem tudom, hogy az asszony meg a gyerekek mit szólnának hozzá:D
Mondjuk van két niva, egy kross, egy simson, mehetnénk ki a tanyába, ott nem zavarnánk senki:-))
Nekem csak Telkó van, kinyírlak, ha ránézel. Eladni adhatsz.. :-)
Ha érdekel a gép, kijössz, s megnézed. Viszlek egy kört, ha jó voltál.. :-)
Ja, akkor add oda nekem 150-ért, és megígérem, hogy egy évig nem veszek olyan részvényt, ami neked is van! :-D
Áll az alku??
Március végén van az ottani barátom szülnapja, lehet lemegyek, s benézünk, h jó e az anyag. :-)