Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Sport

Re: nincs cím

#485354 matgab Előzmény: #485341

A tegnapi magyar bolgár meccs 2. félidejének eleje volt élvezhető magyar szemmel.

Egyszerűen nem értettem, hogy miért van az, hogy ezek a játékosok, akik mind olyan külföldi ligákban játszanak ahol nincs is téli szünet (Varga és Dzsudzsi kivételével talán) hogy tudnak ennyire szezonon kívüli teljesítményt nyújtani??

Jó, Szalai csak most épült fel, és Koman és Németh is csak most kezd belelendülni a játékba.

Számomra legnagyobb csalódás Buzsáky és Hajnal voltak. Elvileg stabil játékosok a a csapataikban, ahol jó teljesítményt képesek mutatni, de az első félidőben a teljes jobboldali középpályánk halott volt és nem voltak az irányító támadó középpályásnak értékelhető labdái!

Emiatt és a vélhetően kevés középpályás mozgás miatt kényszerültek arra a teljesen idióta játékra hátvédeink, hogy megpróbálják felívelgetni hátulról a csatároknak a labdákat -aminek persze már a grundon sincs értelme.

Hogy hátul meg hogy "kapcsoltak ennyiszer üresbe", azt fel nem foghatom! Egy közepes szintű csapat (mondjuk egy szerb vagy román) az a 4 helyzetéből 3-at kihasznál!

Jó teljesítményt szerintem Kádár nyújtott, aki ha eligazolna valami olyan csapatba, ahol rendszeresen játszik is akkor megoldaná a válogatott jobbhátvéd posztját (csak be ne sárguljon) és Bogdán.

Azt meg nem értem, hogy az öreg Királyt minek hozzák be a 83. percben! Lehetett látni a bolgárokon, hogy már nem tudják, hogy hol rúgják el Bogdán mellett a labdákat, ezért már a ziccereket is mellérúgják, annyira helyezni akarták. Erre Egervári levette a lelki terhet a vállukról és betette az amúgy is erősen kopott reflexekkel rendelkező Királyt! Normális bammeg? Tegye be a 92. percben, ha mindenáron statisztikát akar vele javíttatni! Még akkor is képes egy potyagólt bekapni! De ilyen kiélezett helyzetben?!

Igen, igen ez csak egy barátságos meccs volt, de azért a FIFA együtthatónkba számítani fog a 88. helyezett elleni döntetlen, márpedig az EB-n nem fogunk javítani ezen a statisztikán!

Meg akkor minek a szócséplés, hogy igen komolyan vesszük ezt a meccset is!

Nem is értem, minek Király a jövő csapatába amúgy? Legyen ott inkább tanácsadóként 3. számú kapusnak és a 2.-es számú legyen Gulácsi, vagy akár Köteles! Az jövőépítés lenne, de ezt így fiúk, kár volt elrontani az évkezdetet!

Nyilvánosságra hozta a m…

#485342 kosami

Nyilvánosságra hozta a magyar szövetség a május 21-27. között Debrecenben sorra kerülő úszó Európa-bajnokság reklámfilmjét. Kedvcsináló!

_embedded

Indonézia B-csapattal ál…

#485341 kosami

Indonézia B-csapattal állt fel, 10-0-ra kikapott, a kapusát a 3. percben kiszórták és 4 büntetőt ítéltek meg ellene - igazi bunda az, ami az ázsiai vb-selejtezőn történt Bahrein továbbjutása érdekében, amelynek kilenc góllal kellett nyerni, de Katar iráni 2-2-jével mégis kiesett, és még a FIFA is vizsgálódik. Botrány.

http://www.dailymotion.com/video/xp50sy_bahrain-suffer-heartbreak-despite-win_sport?start=39#from=embediframe

Re: nincs cím

#485131 Kissherceg Előzmény: #484900

kész...

A Főgáz összesen mintegy 150 millió forinttal támogatja a Ferencvárosi Torna Club két szakosztályát, a futballt és a női kosárlabdát 2014. december 31-ig.

"Nagyon örülök, hogy egy újabb jelentős támogató állt mellénk a Főgáz Zrt. révén. Minden erőnkkel törekszünk arra, hogy példát mutassunk a nevelésben, az élsportban és többek között az átlátható gazdálkodásban" - mondta Kubatov Gábor klubelnök a Főgáz MTI-hez eljuttatott csütörtöki közleménye szerint.

"A Főgáz felelős vállalatként kiemelt hangsúlyt fektet arra, hogy értéket teremtsen, beleértve a tehetségek kibontakoztatását, gondozását is. A vállalat meggyőződése szerint a sport az egészséges életmód egyik legfőbb pillére, az élsport és a tömegsport pedig egyaránt érték" - nyilatkozott Koncz László, a vállalat vezérigazgatója, aki hozzátette, bízik benne, hogy a támogatás révén nem csupán a sportolók eredményéhez járulhatnak hozzá, hanem a sikeres utánpótlás-neveléshez is.

A 155 éves múltra visszatekintő Főgáz a magyar olimpiai csapat aranyfokozatú támogatója.

Re: sport:) Vass Dóra,ritmikus.....gimnasztika:)

#481807 Fornit Előzmény: #481569

Az igazi sportteljesítmény úgy is élvezhető hogy be sem kapcsoltam a hangszórót :))

Re: Derek Chisora SLAPS Vitali Klitschko in the face

#480470 banyaiz Előzmény: #480387

Pedig milyen jó is az, engem kikapcsol teljesen.

Gentle: Egy igazi vadállat volt ez a tyson, épp legjobb formájában volt erre a marha megerőszakol egy nőt, pár évre lesittelték utána már nem volt a régi, 6 év talán de nem vagyok benne biztos amit kapott. Ezt nem is tudtam teljesen megváltozott.

Fornit: Ahelyett nézted volna a meccseket elmész szabira, jó nem tudom mit csináltál ott lehet nem értél volna rá. :)

#480393 Fornit Előzmény: #480385

ÁÁÁÁÁÁÁÁ welsh open. De utáltam mindig! Másnak szórakozás, nekem hajnalig tartó munka volt.

Főleg amikor a dagadt búza, S. Lee nyert 2006-ban.

Egyszer direkt ilyenkor vettem ki 1 hét szabit a sznúkeresek elkerülése végett :)

Azért Robertsontól szereztem egy autogrammot amikor ő nyert :)

(Érdekes, sokaknak mekkora sztárok, nekem meg... áááá csak snooker-teameket ne! )

Fu-nak drukkoltam, ő nem az a hajnalig dorbézolós.

Emlékszem egyszer fogadtam másnap azok a játékosok ellen akik hajnalig dorbézoltak az egyik este. 1 meccsen ment el a szelvény :))

#480389 gentlemanus Előzmény: #480380

Hát igen.

Azóta nem kicsit megváltozott.

Hogy is gondol most egykori magára Tyson:

"Túl fiatal voltam, és minden túl gyorsan történt, nem is volt esélyem ezt feldolgozni. Egy seggfej, egy megszállott őrült, egy retardált pszichopata, egy féktelen darab szar voltam. Az életem első része arról szólt, hogy elpusztítsam magam. Nincs olyan bokszoló, aki nálam több tablettát vett volna be, amíg 30 nem lettem, ez nem számított. Örülnöm kell, hogy most élek. A boksz teljesen megőrjített" - magyarázkodott Tyson a Spiegelnek. "

„Nem iszom alkoholt, nem dohányzom, nem használok drogokat. Vegetáriánus lettem, nem eszem húst, tojást, és nem iszom tejet sem. Helyette mazsolát, paradicsomlevest és kamillateát fogyasztok. Teljesen az ellenkezője vagyok egykori önmagamnak.”

Tyson a Klicsko-fivéreket is megvédte, szerinte nem számít, hogy milyen stílusú boksszal nyernek. „Az emberek azokat a bajnokokat szeretik, akik megsemmisítenek. De nem ez lényeg, a boksz a nyerésről szól. És mit csinál Vlagyimir és Vitalij? Nyernek. Nem hibáznak, úgy várnak a legjobb esélyre, mint a kobra. Ez ugyan nem túl látványos, de nagyon eredményes.”

#480387 Scipio Előzmény: #480385

Eddig azt hittem, hogy senki sem néz snooker meccseket, azok a végtelen közvetítések... :)

A nehézsúly szerintem évek óta válságban van, számtalan szervezet, súlytalan kihívók, előre lefutott meccsek...

#480385 banyaiz Előzmény: #480380

Igaz erről nem ők tehetnek már mindenkit végig vertek, egyszerűen nincs ellenfelük jelenleg aki komolyan lehetne venni.

...

Tegnap néztem snooker döntőt walesi derbin, egészen csodálatos volt, poolozni néha szoktam , snookert még nem játszottam, de bármeddig elnézném ha jó a meccs. :)

#480380 banyaiz Előzmény: #480209

Egy csúcson lévő Tysont megnéznék Klicskók ellen. Az már box lenne.

Nem szeretem a meccseiket mert olyan ellenfeleik vannak akik ellen simán győznek 30 centivel hosszabb a karja stb , leengedett kézzel boxol végig nem az igazi. Mondom Tyson ellen megnézném, vagy Ali ellen meddig állna ilyen stílussal. :)

Chrisora amit csinált nem lehet tudni mennyi benne a színjáték, hogy jó pénzeket kereshessen következő meccseken, pl Haye ellen összehoznak egy meccset ezzel a balhéval lehet megnő a nézettség bevétel stb. De az is lehet alapjáraton ennyi esze van. :)

Bekerült a labdarúgás le…

#480348 Sumér harcos

Bekerült a labdarúgás legnagyobb balekjai közé Ever Banega, a Valencia játékosa. Az argentin középpályás egy tankolás közben tudott úgy megsérülni, hogy ebben a szezonban már valószínűleg nem léphet pályára.

http://pepsifoci.hu/node/105564

#480212 Sumér harcos Előzmény: #480047

tudtam,hogy a "Klicskó" a nyerő...vagy lehet a szimpatikusabb,

fene pattogós volt ez fiu,vsz ez "civilben is hülye lehet egy szorakozohelyen is-micsoda sportolo:)

#480209 matgab Előzmény: #480047

Ezt a Chisora-t elnézve valahogy abszolút meg tud engem győzni az az elmélet, miszerint a feketék csak bő 200.000 évvel később váltak homo sapiens-ekké, mint a fehérek...

Elég sokat hoztak már rajtunk, de azért még van némi evolúciós előnyünk...