Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#484584 Hathor Előzmény: #484574

Frontin pajti,

Útközben jöttem fel gépre..

szerintem balekok vagyunk, ha ide chartolgatunk többet.

Te látod a chartod, én látom a chartom, mind a ketten egyre gondolunk a grafikon alapján.

Másiknak mindenféle firkászok vagyunk fülesmacival, meg impresszionista rajzzal, meg kötekedés tárgyánnak teszi ki az ember magát.

Én már többször elolvastam ezen sorokat.

Hiányzik ez valakinek? Kell nekem a saját grafikonomat, amit én amúgy is tudok másnak megadni? Nem. Firkásszon más az embereknek.

Lehet itt petélni egész nap a nagy semmi beírásokra.

Részemről ennyi..

ez a legjobb, így is megvoltam hetek óta magamban.

Nyomjuk majd itt a nagy semmit.

Nincs megsértődés, de minek? Hasznom származik belőle? Nem. Leugatást kaphatok, igen.

Akkor?

majd privibe nyomogatok képeket neked, ha látok valamit.

#484583 Euroman Előzmény: #484579

alapok febr. egészét tekintve semmit nem termeltek, ugyanott vannak, mint 4 hete....meghúzhatnánk még felfelé az utolsó 1,5 órát....

#484579 BudFox Előzmény: #484565

ez igy van , igen :-))

és még valami..ha azt látod hogy lefagyott a fórum akkor tépés van, vagy zuhanás, mert mindenki egyszerre akarja megnézni hogy mi a fene lehet...Henci szervere meg nem bírja :D

#484574 Frontin Előzmény: #484439

"én is szoktam írni én szeretem a shortost.olyat adott el ami nincs is neki..ha megy fel akkor csk jön jön kuncsorog aggyak máá neki..lehet őket alázni bottal böködni..csak jönnek és jönnek.. shortosok a növekedés motorjai." by Ibiza

Neked is csak gratulálni tudok, bár nálad már megszokott ez a fellengzős, nagyképű, lekezelő stílus, nem látsz az önteltségtől. Csak nehogy véletlenül te vedd meg attól az általad lenézett shortostól "jó áron" azokat a papírokat amiket soha nem is birtokolt, és onnantól te majd ténylegesen birtokolhatod őket, és akár boldog is lehetsz velük. Teee, nagymókus... ;-P

#484568 Euroman Előzmény: #484563

nem kívánsághangverseny.....de jó, hogy vannak shortosok...én örülök nekik..nincs up nélkülük..

#484565 BigRabbit Előzmény: #484563

Politika. Apropo, a topikba valo beirasok gyakorisaga egyenes aranyban van a bux forgalmaval. Hat akkor zaraskor benezek megint.

#484563 BudFox Előzmény: #484497

általában igen :-))) Börni bácsi nagy long beültető :D

ma mindenki beszédet tart a FED -től ? mi lelte ezeket ? vagy valami nagyon el akarnak tussolni, kimagyarázni ?

inkább arról beszéljenek hogy meddig elég az adósságplafon, és hogy hogyan akarják leapasztani az államadósságot...arról biztos hogy kussolnak.

#484507 big-ebuy Előzmény: #484501

és akik 2008 előtti áron vásároltak..bef.alapokat ctr nézd,ne egyéni befektetőket,legalább a pénzük 70%-t talán elérik a csúcson vagy többet,pénz piac fontos mozgatói ők is 20-30%

#484500 big-ebuy Előzmény: #484498

erre a logika azt mondja ha nagy gáz van és kell a lé,nincs más akkor bili és pánik,én ezt látom érdeknek benne,korrekciók lesznek ,hitet adjanak shortra...én most így látom..egy vélemény csak a bank-pénz rendszerrel szembe

#484498 big-ebuy Előzmény: #484491

mi lenne a nagy short lényege?gazdaságilag?hogy megérje beborítani,pláne nagyon mint új aljak 4000dax célokkal mint sokan írják a dax fórumba az a ele67es topikos vagy ki

#484493 TROPHEUS Előzmény: #484491

és ha arra alapoznak hogy így a csúcsok közelében sokan shortba lépnek és majd velük felhuzatják

elméletek mindkét irányba születhetnek

#484491 lyonell Előzmény: #484487

És ha pont ez a beültetés.?Veszi mindenki,7000-res céllal,de nem csak a daxot,hanem daxra alapozva mindent,és mielőtt elérné azért beboritják 5800-ig,eurót meg 1,24-ig euró egyébknét

napos grafikonon,ha megindul egy pár hét után lefordul és csinál egy alacsonyabb aljat,aztán meg long és 1,4 fölé.

#484488 big-ebuy Előzmény: #484486

én ésszerűen ha ezt a sok pénzt ide pumpálták volna,minden cégnek tőkére van szüksége ingyen....hát ezt itt fogják elérni a tőzsdén...

longon vesz mindenki,bef alapok ctr..nagy pánikot nem kelthetnek,korrekciót csak...

ahogy nézzük 1-2év mire stabilizálódik a gazdaság,addig új csúcsokat kéne ütni fel

na és a nagy happybe kéne egy medve indulás vagy egy 20%os index korri minimum ha úgy áll a gazdaság netán hogy robban felfelé a profit...mert 4évente szokott lenni egy 20%korri,ezt peter lynch írta

#484486 big-ebuy Előzmény: #484483

az lesz short beültető még bőven....erre írtam korábban nagyobb esések ezt fogják szolgálni a köv long trendeken ha az jön