Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#484448 BudFox Előzmény: #484446

ide-oda csapkodunk....ha kijön valami hír nagy tépés-vagy borítás lesz...

ez csak a teszt volt.

#484446 Waszeitung Előzmény: #484444

Kéretik a komoly viselkedés...100 pont esés nem a világ! :D

Főleg hogy semmi érdemleges nem történt.

#484441 BigRabbit Előzmény: #484434

Hasonlo lesz ez is mint a gorog mentes, hirre adni. Tobb cikk van errol. Aztan ha tevednek, akkor stopjaim megteszik dolgukat.

#484439 Ibiza Előzmény: #484379

divat lett a short..most minden kismókus chartot rajzolgat..batmant malackát fülescsészéket mikiegereket láthatunk.. esetleg expreszionista műalkotásokat..

sokan haragszanak a piacra mekkora barom az..ahelyett,hogy irányba állnának..

kell egy kis vérszívogatás.. a beszólogatások egy része önigazolás vagy kijön a feszültség..nem kell komolyan venni..

én is szoktam írni én szeretem a shortost.olyat adott el ami nincs is neki..ha megy fel akkor csk jön jön kuncsorog aggyak máá neki..lehet őket alázni bottal böködni..csak jönnek és jönnek.. shortosok a növekedés motorjai.

:) lazán legények..

#484434 big-ebuy Előzmény: #484428

A Morgan Stanley szerint a piaci szereplők hamarosan rádöbbenhetnek, hogy túlértékelték a hitelprogramtól az állampapírpiacokon várt hosszabb távú hatásokat. A Deutsche Bank szakértői szerint egy dolgot a múltban már megtanulhattunk: amennyiben a gazdaságpolitikai intervenció a végéhez ér (márpedig a második hitelprogramot követően az EKB nem tervez többet indítani), a válság ismét elkezd kibontakozni.

..na sztem itt dördülünk el majd vmikor komolyan medvébe

#484428 BudFox Előzmény: #484398

mindjárt jön a bejelentés...

elemzők szerint eladásba is kezdhetnek a piacon a hír után...

csak már ott lennénk..

elegem van az ilyenekből amikor a végletekig húzzák az ember idegeit....bár nem aggódom én már semmin :D

#484420 BudFox Előzmény: #484359

nem tudom mikor állnak már meg az emelkedésben...de lassan fogy a levegő.

Egon szokta írni : 8 price high....lassan elfogy a levegő.

#484409 BigRabbit Előzmény: #484403

Jaja, vihar elotti csend. Igazabol neha magamat sem ertem, eleg lenne moziznom, es ha (szignif-an) 19700 ala megy adni, ha 20200 fele akkor meg venni. De nem, nekem kell az izgalom. :) Full shortban varom tovabbra is, de ha korrekt akarok lenni, akkor a hosszu tavu trend emelkedo, mig a short mellett a korrekcio es az IMF csuszsas all. Annyi eselye van egyiknek, mint a masiknak. Szoval a short vagy bejon vagy nem.

#484404 big-ebuy Előzmény: #484398

vihar előtti csend....ta alapon akár short80%ba az,elméletbe meg long..kb így lehet igazságot tenni,casinóba tessék tenni vmelyikre50%a tét:)

long mellet szól 13000dj felett vagyunk 4.re,ez még ideig longot hozhat a öröm hír utáni időkbe,aztán 1x egy irgalmas short öntés lesz váratlan a happybe,..én így látom...EZ A FÓRUM CÉLJA:megosszuk mit látunk,ötletet ad a másiknak a saját elgondolásába,ha más nem más aspektusból is megnézi amire nem gondolt...

#484403 big-ebuy Előzmény: #484398

vihar előtti csend....ta alapon akár short80%ba az,elméletbe meg long..kb így lehet igazságot tenni,casinóba tessék tenni vmelyikre50%a tét:)

long mellet szól 13000dj felett vagyunk 4.re,ez még ideig longot hozhat a öröm hír utáni időkbe,aztán 1x egy irgalmas short öntés lesz váratlan a happybe,..én így látom...EZ A FÓRUM CÉLJA:megosszuk mit látunk,ötletet ad a másiknak a saját elgondolásába,ha más nem más aspektusból is megnézi amire nem gondolt...

#484399 TROPHEUS Előzmény: #484397

így van te voltál az utolsó ,ne legyünk már kislánytopic

mehet a szurka vagy nem?

de akkor mindkét részről menjen

#484398 BigRabbit Előzmény: #484357

Nem voltam 2 napig. Itt semmi nem valtozott, csak annyi, hogy mivel az elmult 2 napban nem figyeltem, nem idegeskedtem. En is neztem a forgalmat. Szomoru ami itt van.