ez a válság L lesz, akárhogy magyarázzák a V-t, lassan I-t akarnak...vicc... 2009Q4 vagy 2010Q1 a tőzsdei mélypon 6500as dji akkor szerencse, 5000 realitás :)
bux hatiban lesz egy 8000pont esés kb :)
ez a válság L lesz, akárhogy magyarázzák a V-t, lassan I-t akarnak...vicc... 2009Q4 vagy 2010Q1 a tőzsdei mélypon 6500as dji akkor szerencse, 5000 realitás :)
bux hatiban lesz egy 8000pont esés kb :)
színte minden adat sz@r lett, de ennek ellenére brutális emlekedés van, olyan dinamikával, mint az esés volt
most rózsaszín köd uralkodik a piacokon
majd elmúlik
talán poziból beszélek?
:))
aham, de elég V alakú ez az egész történet
ilyen chartot még nem pipált senki :))
olvasd el mégegyszer :)
http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=5&i=115434
Itt azt rebesgetik, hogy a következő aljkeresés, ami a harmadik, az 2009 előtt nem igen történik meg.
Ha hambik tényleg nagyon TA vezéreltek, akkor ma minuszban zárnak.
Igazam van, vagy igazam lesz? :)
A másik, hogy én folyamatos longba vagyok az ezüstben, tehát én nem lehetek a kerékkötő:))
Ha csak ez kell longolok én csak mondjátok meg, hogy mit:)
Mondjuk egy ultra short Dow etf:))
:)) Ez kezd olyan lenni, mint esés vége fele, totálisan... Viszont tovább húzzák, akkor 9000pontos short nyerőve lkalkulálok, azért pedig húzzák csak :))
Azta! Már nagyon közel lehetünk a macirally végéhez. Előbb jártam USA topicban, Sanguis letargiában, már Kardj sem shortol. Ha Bakiba is átáll a long oldalra szvsz fordulunk. :-)
16280kb
nekem 16200 :))
remélem, ma beleverik az usákok az orrukat a sz@rba
kicsit
egy jó kis fej-váll kellene, de túl gyorsan leöntötték most
Hölgyek urak részemről irány a napsütéses friss levegő,este amcsi zárót megnézem hogy sírjak vagy nevessek és hogy mennyi pálinkát kell fogyasszak a halászléhez :D