Összeszedegettem egy kis longot. Első szándékból DT-nek gondolom.
Összeszedegettem egy kis longot. Első szándékból DT-nek gondolom.
Ma 14.00kor MNB kamatdöntő ülés.
9.00ás magyar adat:
Újból 11% fölött a munkanélküliségi ráta
2011. november-2012. januárban 3 millió 816 ezer fő volt a foglalkoztatottak létszáma átlagosan, ami 40 ezer fővel, azaz 1,1%-kal magasabb az egy évvel korábbinál. A téli hónapokban az őszihez képest körülbelül 50 ezer fővel esett vissza a foglalkoztatottak száma, a munkanélkülieké pedig 15 ezer fővel emelkedett. A munkanélküliségi ráta újból 11% fölé ugrott, 11,1% volt a november-januári időszakban.
elvileg a Richterbe már be volt árazva a tuti jó hír..ezért vették heteken keresztül, az erős forint ellenére is..ami elvileg nagyon rossz a cégnek..de sebaj :D most még 4 % -ot siekrült rajta húzni...
na én sem vennék már ebből.
Bámulatos ez a piac,tegnap bottal sem piszkálnak bennünket ma meg +0,25 futira promton húznak 250 pontot,pfff...
Rg-nél hír van,igaz pletykára már vettek :D Vajon mennyit húznak vele buxon,sikerül kitöretni?Jajj de izgulok! :D
én meg beálltam 20.000 -re eladni.
áh....drága részvény nem tud esni ? USA is 3 hónapja emelkedik ? hova akarnak ezek még rallyzni ?
máris ott vagyunk a tetejénél :-)) Richter gyógyszernek mindenki örül :-)))
fölfelé mindig 10 -szer könnyebben megy mint lefele, pedig már elég drága minden..ezt sosem értem meg...de mindegy is. kihasználjuk
ha olcsón is, de csak veszegetik a lakásokat...sűrű fillér jobb mint a ritka forint..illetve dollár .-)
A Ricsi miatt mindenképpen elmegyünk a felső vonalig, kérdés átlépünk-e rajta?
Yo reggelt!
MA reggel ilyesmi dolgokra figyelek Bux órás képemen.
http://postimage.org/image/6bm7dnt1t/full/
Üdv.
Ismerőseim Amerikában megint önálló ingatlanirodát nyitottak. Volt már nekik korábban, de 2009-től beléptek egy nagyobbhoz vegetálni. Talán ők jobban érzik, hogy mi van ott...
ez igaz....azért viszik csak a házakat mert jóval olcsóbban árulják. látok sok ilyen sorozatot a travel csatornán , ilyen házfelújítós műsorokat...faházakat adtak a válság előtt ilyen 150-250 Millió forintért...most annyiért senkinek sem kell.
Ezek az értékesitések a béka segge alatt álló ingatlanáraknak köszönhetőek nem?
Akkor viszont nem tul jó ha másik oldalát is nézzük.
lassan megint olyan jó adatok jönnek mindig mint a válság előtt..
vajon tényleg ilyen jól állnának ? hmm...
ez milyen válságkezelés ahol csak pénznyomtatással tudják beindítani a gazdaságot? és meddig tarthat ez vajon ?
ezek a legnagyobb kérdések.
Sumér testvér látom nem rakott helyre pénteken! :D
Persze,sc-t mindig..hasad nem fogja elcsapni? :D