Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1212

Re: nincs cím

#483559 BudFox Előzmény: #483519

USA adat viszont jó lett...lakáseladási adatok..szóval megint húzni akarják még...(sosem elég ?)

#483543 Waszeitung Előzmény: #483539

Ebből a magasságból már pattantunk párszor,vagy csak alászúrtunk...ettől függetlenül shortban vagyok! :D

#483500 BudFox Előzmény: #483415

óriási a pörgés ma is :D

ezért a forgalomért időpocsékolás itt ülni... nem is vagyok...

csak benéztem-...full short megy tovább..természetesen.

#483415 sultan2004 Előzmény: #483405

Neeeem. Én most vennék, és eladnám neked 20K felett... ;-)

De félretéve a tréfát, CAC, DAX, Ft ütve, futik pirosba...szóval tudom én hogy tudnak változni a dolgok, de mára a 20200 szerintem enyhén szólva bátor jóslat.

És még egy,ne a rivalizá…

#483402 lyonell

És még egy,ne a rivalizárásról szóljon meg arról,hogy ki ügyesebb.Hanem az együttes sikerről,eredményről.Egymásnak szolgáljunk inkább segitő jobbkénnt ne nevető harmadikként.

#483396 sultan2004 Előzmény: #483366

Hajrá! Akkor te most veszed ezerrel? Estig egy kisebb vagyont lehet még keresni...:-)

Szívesen adnék neked vagy 100K-t 20.000 felett...majd eladod ma este 20200-on!;-)

#483386 lyonell Előzmény: #483383

Most, hogy mondod a guru tényleg erős lenne.Legyen inkább szakértő :)

Viccet félretéve sokat lehet tőled tanulni,és én át is nyálazom olykor,olykor

Uram bocsá csak nem árthat.

#483385 lyonell Előzmény: #483383

Most, hogy mondod a guru tényleg erős lenne.Legyen inkább szakértő :)

Viccet félretéve sokat lehet tőled tanulni,és én át is nyálazom olykor,olykor

Uram bocsá csak nem árthat.

#483370 lyonell Előzmény: #483363

Elnézést kérek,nem akarok gúnyolódni.Senkinek nem lehet igaza,mindig a piacnak van igaza.Ez is egy jó mondás.Ergo lehet neked is igazad és nekem is.Mindkettőnknek egy meglátása van,ami vagy bejön vagy nem.Ezeket az elképzeléseket próbálja meg az ember lejátszani,a megfelelő kockázatkezeléssel és money managmentel,és baj nem lehet max kivesznek kis bukóban és forditasz.Mert ugye gyorsan be kell állni a másik irányba.És még egy ezért nagyon fontos a pozició jó helyről nyitása az elképzeléshez,jó stoppot lehessen tenni,kicsi legyen a bukó

ha bukós.És utána jó helyről tudj forditani.,és átformálni az elképzelést,azonnal,gyorsan.Na ezek mentén sikeres kereskedést kivánok magunknak a hétre,.