Regisztráció Elfelejtett jelszó

Találkozós szervezgetős

Re: nincs cím

#483093 Grizzly Géza Előzmény: #483082

Nekem egy másfél éves törpét kellett pesztrálnom,aki tiszta apja,de igazából mindig csak az anya biztos:)),aki ráadásul reggel indult tanfolyamra és a fater áldozatává vált ennek a tanulási vágynak.

Ráadásul ha elindulok bulizni,ritkán érek haza éjfélre :)

#483084 vincentlauria Előzmény: #483043

Sumér harcostárssal 6-kor indultunk haza. Asszonyt oda rendelte kocsival, és haza is vittek. Ezúton thx még1x. 5kertbe is benéztünk, zárásig long island :)

#483067 Bendeguz Előzmény: #483022

Herczy, megnéztem mennyi pénzem maradt, valószínűleg én nem fizettem ki 1 üveg Bocarosso-t. Hova utaljam a zsetont?

Nagyon kemény és eseménydús estém volt, ilyenben már rég volt részem. Térnek vissza az emlékek és fogom a fejem... :D

Bakibával kaladtúráztunk a Macskafogóig.

#483060 taresz Előzmény: #483043

A fekete hajú lányka tűzbe tudott volna hozni, bár 3 mondatából kiderült, hogy az eszéről soha nem fog elhíresülni. Egy patronra jó lett volna.

#483043 matgab Előzmény: #483029

Üdv mindenkinek , remélem mindenki egyben hazaért!

Én azt álmodtam (már otthon), hogy hazafelé kurvák cigó stricijeivel és azok pitbullljaival kellett megküzdenem hazajutás közben... (Hehe, azért volt egy kis asszociáció a valósággal, igaz Sumér Harcos társam??) De szerencsére a valóság ettől azért elég távol volt, a csapat az 5kert háromnegyed órás sorát nem akarta végigállni és ezért inkább a Macskafogóban kötöttünk ki.

#483022 Kissherceg Előzmény: #482988

köszönöm mindenkinek aki eljött, örülök az új embereknek is. :) Remélem jól éreztétek magatokat.

#482987 Bendeguz Előzmény: #482983

Aha, és még sofőrje is van! Egy baj van vele, hogy 30 éves a verda és rajtunk kívül még 40-en utaznak vele :D

Mindenkinek kellemes est…

#482986 picirigo

Mindenkinek kellemes estét!!!A következőre viszek egy alföldi betyárt!...is

#482983 KawaBazsy Előzmény: #482982

Matgab végre vett autót??

Én Ricsit várom, h vigyen a busszal, de lehet, h inkább motorral kéne mennünk.. :-)