akinek igaza lesz az kap egy virtuális sört a másiktól ,ok?
akinek igaza lesz az kap egy virtuális sört a másiktól ,ok?
Na és persze mind közül IBIZA az igazi :) csak vicceltem,csak arra akartam célozni.néha érdemes ezeket az egyszerű gondolatokat újra átnyálazni.
De egy másik nagyon jó kereskedőtől,tanultam egy nagyon jó mondást.Aki mellesleg 10 éve nem kicsit sikeres. Felpattanót adni,lepattanót venni.Egyszerű gondolkozás,mégis nyereséges.Ez pedig összevág Birgerrel,aki pedig azt mondja gondolkozz egyszerűen,nem mellesleg ő is sikeres trader.
Senki nem mosolyog,.
Későn kezdted elhinni a longot,amikor már rég vége.Ahogy Ibiza mondaná mire elhiszed,elment a vonat.
marad rövid távon 16-20 as sáv,március után meg 8-as hosszútávon.
már tele vannak, mint én is....bár én már korábban vettem....várják a jó kiszállót...ki tudja hol van/lesz/volt?:)
Jóreggelit,hát hun vannak a pénteki vevők? :D
:)
nagy marha OTP vevő...mindent akar, és ma. lehet hogy csak 1-2 cég, egyedül ő akarja venni...ha többiek is fantáziát látnának benne már régen nagyobb forgalom lenne.
Nagy nehezen egy szűk 100 pontot beletrédeltem a hatiba, de még elvileg sem lett volna lehetséges sokkal több.
Ha tudom, hegy ez a szüttyögés lesz a MOL jelentés napján, biztos nem kezdek DT-be.