Gyógyulást!
Mi meg hamarosan indulunk! Matgab felszed a 192 LE-s verdájával. Száguldunk!
Gyógyulást!
Mi meg hamarosan indulunk! Matgab felszed a 192 LE-s verdájával. Száguldunk!
Nagy lelkesen írtam, hogy megyek, de csúnyán bekavart egy szép megfázás. Naivan biztam benne hogy legkésőbb mára sikerül túl lenni rajta, de sajna még mindig küzdök a végével. Sorry és jó mulatást mindenkinek!
Jó nektek,hogy ennyiből be tudtok tépni... Én le sem írom az adatokat :) Ilyen árak mellett két bankkártyát kéne magammal vinnem,mire jótékonyan borulna fölém a szellemi leárnyékoltság légmentesen záródó búrája...
1 sör, 2 Finlandia és teleportálnom kellett legutóbb. Pedig előtte csak 5 belga sört ittam. 3 deciseket.
én minden szórakozohelyre nyitott vagyok,van kimaradásom....
kiváncsi leszek a végén kinek lesz majd kedve továbbmenni a boccanovából,vagy lesz-e rá igény?:)
hát az tényleg kemény....számla,hatás nélkül..
nem gyári motorral van használva jelenleg,hanem 2.5-ös diesel merci motor van benne.....lezabálná a gatyát is az eredeti motor......de bármikor visszatehető...:)
ebben az országban alig volt vki katona....szinte annyi hátszelest ismerek már,csak engem vittek be 1 évre:)
ja, csak az egyetlen ital a sör, ami igazi, a többi az higítva van , mint az atom.
A múltkor volt, hogy kértünk Whisky-t kólával (jó tudom manapság már nem divat, de mi szeretjük.) Aztán még egyet. Aztán feltűnt, hogy semmi hatása. Na biztos túl sok kólát tesznek bele.
Aztán kértük a Whisky-t jéggel, megint jéggel.
Áhh, biztos sok a jég, felolvad és amiatt nem érzünk semmit.
Kértünk whisky-t jég nélkül. Meg még egyet.
Szóval elittunk vagy 30.000-et és józanabb voltam, mint a taxis aki hazavitt.
Pedig én azért gazdaságosan be tudok rúgni, 2 feles 2 sörrel a gyomromban már barátkozom mindenkivel...:-)
Wow,szuper. Katonaságból kimaradtam,mert szeplős,bandzsa,elállófülű,csont és bőr kétbalkezes,halmozottan hátrányos helyzetű kölök voltam--és ráadásul volt ismerős a hadkieg pságon :))
2100 köbcenti,69 Le,Lol
http://www.hasznaltauto.hu/auto/gaz/69/gaz_69_69m-3148779
hát ő,nekem ilyen autom van,ponyva le és cabrio:)))
ugye nem négyajtós,mint a parancsnoki gaz,hanem raj-legénységi gaz:)
Én se vagyok pösti,de nem vágom mi az a rajgaz. Lökd az infót kérlek :))
alföldi kocsmában,ahová beesek a rajgazzal a földekről annyiból berúgok:))))
de ha ennyi- ennyi,nincs mit tenni:)
Nem az a bicskás hely. Elég jól szűrik a gorillák a vendégeket :)
Azt nem tudom miféle pénzéhes ribik járnak oda, mert általában nagy társasággal mentem mindig. Külföldiek is kedvelik a helyet. 750 Ft körül van egy korsó búzasör, nekem nagyon bejön. Máshol nem ennyire jó. 4cl Finlandia 800Ft körül van. Ezek most az árak az éjszakában.
http://folyekonykenyer.blog.hu/2010/08/31/5kert
na itt egy leirás 5kert:):
"Szépen differenciálódnak a romkocsmák, érdemes ezt észrevenni, ma már megvan a saját jellegzetes romkocsmája az expatoknak, a rózsadombi fiataloknak, a biciklistáknak, a vén tengeri medvéknek, és a juppiknak is. Leginkább nekik szól a legelegánsabb elhelyezkedésű 5Kert.................te aki idejössz már vagy valaki, nem csak egy névtelen kis ivósejt Budapest gyomrában.":)))
haha juppi makikkal tele,sok lovéra ácsorgo tűsarkús bula gondolom,
akkor itt nem lehet bunyozni,székeket dobálni,meg ilyenek?
de végülis nekem semmi gondom ezzel a hellyel.....:)
A Morrisons Liget kifejezetten jó bulihely lett, 80-90-es évek hatalmas slágereit nyomják és poén a belső építészete is. Az italárak és minőség viszont siralmas. Az 5kert elit helyen van, igényes, a pia árak átlagos pesti éjszakai árak, de legalább minőségi a sör.
A pincér hölgyek (asszonyok?) valóban nagyon kedvesek, ügyesek és nem utolsósorban bájosak. Lupin úr, még az ön szigorú lelkében is melegséget gyújtanának ;)
tényleg?:)
nemtom,engem meglehet vezetni ebben jelenleg:)
utoljára pesten 1999-ben szorakoztam,akkor is house party:))
na azért ne essünk túlzásokba! Van itt még néhány jobb hely, mint az 5kert.
Lupin úr, ha Ön ezeket a pincérlányokat is így ítéli meg, akkor mit várhatnánk az Estar esetében??! :-)
Ha olvassák a lányok a Fórumot, akkor hozzanak nekem száraz vörösbort, ha facérok és búzasört ha foglaltak (mint "a cég ajándéka", hogy nehogy félreértsem a sima rendelést)
Nagyon könnyű engem kiszúrni, én vagyok a legjobb képű srác a társaságban!
na,utána érdeklődtem bulimakiktól,azt mondják budapest első 3 legjobb szorakozohelyében benne van,sőt ha nem a legjobb....:)
Csokigyáros úr, ez is a Te műved? :)
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/2889328_700b_v1.jpg