lassan sok lesz már ez felefel csorgás beszűkülve, emelkedő ék jelleget formázva, innen felfele kimenni, nem nézne jól ki most, nem is tudom beleképzelni, de ettől lehet.
lassan sok lesz már ez felefel csorgás beszűkülve, emelkedő ék jelleget formázva, innen felfele kimenni, nem nézne jól ki most, nem is tudom beleképzelni, de ettől lehet.
bocs de eszem ágában sincs meggyőzni senkit
én így látom(most te is ) ,más esetleg teljesen másképp és ez így jó
Talán kend veszi ennyire vagy bízik hogy nem vak ez a ló csak bátor!? :D
nahh, végre egy tiszta TA
a sávban emelkedő aljak vannak, beszállót ott keresnék (sáv alja), short mellőzve jelenleg, illetve sávtetőről szűk stoppal ha valaki kockáztatni akar
célár az előző csúcs 20K
látszik, h jelenleg egy kitörési szint tartja, long belépő is volt egy szűkebb trendvonal töréssel a pici dupla aljnál
a bollingert le is dobhatod róla, nem jó az semmire ;-)
Nem azt mondtam, hogy nem száll el, hanem nem szállt el stop ,-)
szerintem tegnap reggel óta felfele mutató chartokat mutogattam ezidáig, engem nem kell meggyőzni.
Nem szállt itt el semmi, piacin visszevették a shortot, vagy longot nyitottak.
Igazából Bux-nál az élénkkékkel jelölt leszorítót kell figyelni, ami most kb. 250-nél van. Ha azt átvinnénk, akkor további 200 pontos emelkedés előtt nyílna meg az út egészen a csatorna tetejéig. Aki szereti a kockázatot az bepróbálkozhat vele, én inkább kihagyom, esetleg shortot bővítek alatta rövidre, stoppot v.hová a leszorító fölé elhelyezve. Hatinál ez a leszorító v.hol 20K környékén van. Az "állandó shortpakk" miatt csak a csatorna fölött aggódnék.
http://kepfeltoltes.hu/120224/112544285BUX60_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Én előtte egy leszúrást, utána képzelhető el egy felfele szalasztás. Tévedés joga fenntartva.
az elkövetkező hetekben nagy bikafuttatást várok
hatit 21000-ig minimum ,max 22000-ig
nem, kb két naposak.
Inkább azt lökd mi van a shortokkal.. ,-)
január óta hozod?
Arra hogy hol van a piac kb. arra tökéletes a CFDs forexpro szerintem.
+- 30pont eltérés nem egy érvágás szerintem. Akinek pontosabb érték kell, az kemény daytrader, annak meg muszáj a reál.
"Túl nagy szabadkezet adtak a magánembereknek a piacbefolyásolásba"
látom érted a tőzsde és a szabad piac lényegét... :)
Ez a tőzsde már nem az a tőzsde, amire vágyna az ember.
Spekuláció megy már csak, és erre a rángatás, ki keres többet szinten.
Kit verjek át, kitől lopjam el szindróma.
Túl nagy szabadkezet adtak a magánembereknek a piacbefolyásolásba, meg forexen a sok demo számla, viszi el a piacot, az meg a robotokat, robotok meg az árfolyamokat. Mindenkinek van kereskedési rendszere, mindenkinek van grafikonja, mindenki tud kötni.
Ezt kellett volna leszabályozni, és talán nem olcsóbbá tenni a kötési díjakat, hanem minél drágábban, hogy ne forogjon a nép, és legyen megfontolás egy poziciónyitás előtt. Én megreformálnám az egész kereskedési lehetőséget. Mondjuk abba bróker cégek mennének tönkre, illetve tisztulna a piac.