Főleg hogy Oti látszólag fel,Molly pedig lefelé akarna menni...de otiban az 1 milliárdos forgalom nem túl meggyőző.
Főleg hogy Oti látszólag fel,Molly pedig lefelé akarna menni...de otiban az 1 milliárdos forgalom nem túl meggyőző.
Sajnos ilyen forgalom mellett nem lehet valós mozgásokat látni, a mai nap is egy nagy kamu, hasonlóan a tegnapihoz csak alibizés megy.
Köszönöm! Tényleg!
De nem pillanatnyi kéne hanem folyamatos ha van.
19847 a reál. 50ig van 30darab eladáson.
szerk: volt.. kiszedték
konkrét 1212reál nincs szerintem, csak a forexpros CFD
Sziasztok,
Sajnos proxy probléma miatt kicsit beszart a markersem.
Tud valaki esetleg dobni nekem valami linket ahol BUX1212t lehet realtime nézni? Nem CDS vagy CFD vagy nem is tudom mik ezek :-) hanem tényleg BUX1212
Előre is köszi!
Ezért nem chartolgatok ide, Te úgy is ugyanazt rajzolod ,-)
Kár, hogy a piac nem követ minket ,-))
Zabással voltunk egy hullámhosszon régen, bár Ő mindig próbált kikotatni engem, de makacs ember lévén sosem hagytam magam. Szabályokat túl komolyan venni egy befolyásolás alatt álló piac mellett, volatilis időszakban nem kell szerintem
Jelenleg a 19000-19200 sáv elhagyása is problémát jelent rövidebb távon :D
ezért megyünk...
"A magyar referencia CDS-felár is pozitívan reagál a fejleményekre, a tegnapi 525 bázispontos érték október vége óta nem volt ilyen alacsony."
Nagyon kreatív. :-)
Nem bonyolítom túl a dolgot, csak ezt a sávot figyelem, és megpróbálom nem ledarálni magamat benne feleslegesen:
http://kepfeltoltes.hu/120224/BUX60_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Érdekesebb talán az oldalazó csatorna kilépése, amit feketével jelőltem:
Short 10 pont veszteséggel csukva,hati véve...nem megy ez az esés nagyon.Nézzük mennyire eredményes ez a forgolódás,ha kell visszafordulok :D
Hétvégére asszem no pozi lesz,hacsak ma nem lesz nagy elmozdulás..
otp-re leszek kiváncsi ha kitörne a zászlóból lenne-e sc
én sem azért írom ,hogy bárkit is izgassak vele
én így gondolom
én erről álmodni sem merek...meg nem is akarom izgatni a sok rövidnadrágost....a forgalom mindenesetre csapnivaló...még alig 1 mrd a bét-en...
ma 20k fölé megyünk,jövő héten pedig még tovább szvsz