Most már csak ezt kéne megvalósítani belőle:
". Célunk, hogy látogatóink,
felhasználóink és ügyfeleink igényeit a folyamatosan magas színvonalon szolgáljuk ki."
E helyett:
http://dl.dropbox.com/u/2094467/CloudShot/shot_20120229_130312.png
:))
Most már csak ezt kéne megvalósítani belőle:
". Célunk, hogy látogatóink,
felhasználóink és ügyfeleink igényeit a folyamatosan magas színvonalon szolgáljuk ki."
E helyett:
http://dl.dropbox.com/u/2094467/CloudShot/shot_20120229_130312.png
:))
a google tudja a címeteket, nekem csak mutatja. Lásd médiaajánlat :)
Ne,tudod a cimünket.Nagy hiba,mostmár mostmár nem alszom nyugodtan,ennek fényében.
Ne,tudod a cimünket.Nagy hiba,mostmár mostmár nem alszom nyugodtan,ennek fényében.
Én látok olyat :) Ti sajnos nem fogtok. Ez csak akkor lehetne, ha valaki megadja a címét..
kéne egy terkep, hogy ki honnan irogat. Nev nem kell melle. De ha Kiskörösröl akarok sisakot, akkor egy mail menne privatban a kornyekbelieknek es majd valaki csak valaszolna..
Ha van rá igény lesz. Még gyűjts pár embert magad köré és gyorsabban meggyőződöm. :)) Tessék írni további ötleteket,kéréseket.
Van arra lehetőség, hogy pü. érkezésnél, email-ben értesítést kapjak/kapjunk.
Te még nem vagy Level 2 Member??? Hogyhogy nem láttad? :)))
Ez sem rossz:
3. Medvébúő
6. Brody Janos otthon
van pár erotikus vicc, ami előkelő helyen hozza a stockyt :) virslit hanyagoljuk :)
Még szerencse, hogy nem sok köze van se a füsthöz, se a virslihez :) Legutóbb a Pick Mangalica virslit találtam ehetőnek. Ízre és állagra egyaránt. No meg a jó öreg Zimbó roppanós. Csak az asszem osztrák, őket meg nem komáljuk éppen.
Search Analytics
"10 pucérnős képek 0.53%"
Mi a fene? Van valami dugi XXX részleg is? :DDD
Legyen. De ha ma meglátok még egy Füstli virsli reklámot az oldalon, biz' Isten, kimegyek a konyhába és főzök magamnak. Messze a legjobb virsli szerintem. :)
A kedvedért megnéztem a főoldalt. Olyan mintha csapágyboltba küldtél volna érdekes dolgokat találni :D Vasgolyó, vasgolyó, vashenger :D
pfff... még egy ilyen írás és nem kell jönni talira... :))
24"-es az egyik, 21"-es a másik monitor, kettőt használok egyszerre :)
Tekintve hogy a könyvjelző az RFV fórumra mutat, havi egyszer látom a főoldalt, amikor véletlenül rákattintok.
Az Én monitoromon (beállítás szerint) csak a chart teteje látszik. Mindig elszomorít mikor ránézek, csak a mutyit látom rajta. Elkeserítő látni az amcsi chártokat.
Túl kicsi a monitorod, azért nem tudod miről van szó:D
azért elég feltűnő azaz egy grafikon a fő oldalon, kell e oda :D jájj...