Regisztráció Elfelejtett jelszó

Motorosok

Re: nincs cím

#485028 KawaBazsy Előzmény: #485024

Bameg ez az enyém! :-)))

Ruhára meg annyit költesz, amennyit neked megér. Van mindenből olcsó meg drága is. Sisak mindenképp kell, abból 20 pénz a legolcsóbb. De ezeket mindenki apránként vásárolja össze.. Városba ekkora motorra nem kell full bőrruha.

Ricsi is ment vele, elbírta.. :-)

#485024 matgab Előzmény: #484650

Ez tényleg szép, segítenél Kawa megnézni esetleg személyesen?

Ehhez milyen védőfelszerelést kellene megvenni pluszban? (Sisak, kabát, nadrág, lánc stb) és annak mennyi lenne az összköltsége?

#484872 Amatoregy Előzmény: #484742

akkora köpéshez savanyú bort kell inni. :DD

Ha legközelebb megyek hozzájuk, akkor az autóba rövid váltót tetetek meg nagyobb áttételű kormányművet...

:D

Viszont gyönyörű helyen és házban laknak. Ideális egy talira.

De bora biztos nincs, mert nem kinált meg.. D

#484742 kerikoma Előzmény: #484675

Dehogynem:-))

Volt már nálam Ricsi, Amatoregy, Pityke, úgyhogy Te is beleférsz:D Azt mondtad van Szekszárdon barátod, ha meglátogatod, minket sem hagyhatsz ki, Szekszárdtól egy köpésre vagyok:-))

#484675 KawaBazsy Előzmény: #484660

Engem persze nem fogadna csak úgy, ahhoz előbb be kell rúgjunk 1-2-szer Harley talin.. mint pl majd idén! :-)

#484660 Ricsi Előzmény: #484649

Egyszer Kaposvárra menet arra kanyarodtam, és meglátogattam a kollégát. Nagyon kedves, rendes család.

#483389 kerikoma Előzmény: #483141

:D

Én nem mertem menni a gépével (papucsba)! Szerkó nélkül egyből elkap valami rossz érzés és egyszerűen még egy métert sem tudok megtenni ilyen nagy motorral sima ruhába.

Húztam egy kövéret Rics…

#483110 KawaBazsy

Húztam egy kövéret Ricsi Bimmerének. Jó nagy, kényelmes hajó, de ha megdől, akkor kell a lábizomzat. :-) Továbbra is úgy gondolom, h a Viffer a jó kompromisszum, nem kicsi, sem túl nagy, sportos, de kényelmes is, pont jó. :-)

Amúgy meg tud indulni az a nagy bálna is, bnőm tojt egy kicsit hátul, amikor meghúztam..

#482360 Amatoregy Előzmény: #481825

ezt értem. De ha neten rendelek valahol felpróbálom és kinézve a méretet rendelem.

Használtlál már mindegyiket próbálni kell, mert használat közben tágulnak...