nem tudom, alexa.com, nézd meg :)
nem tudom, alexa.com, nézd meg :)
Na erről majd mesélsz nekünk a Talin.
Hány yard oldal van nyilvántartva?
stocklandyard címlapján szerepeljen továbbra is a grafikus összehasonlító?
köszi, lesz lesz, no para, csak tényleg a szerver terheltség miatt kellett egy kis korrekció... Az év eleji cikkeimnek híre ment és 25%os látogatottság növekedés volt.. Kicsit piac ellenes z elemzés elmaradása, de megnéztem, hogy mennyit jelent az oldal számára. Azt pedig nem lehet szavazással mérni. Jövőben kereskedési napokon rendszeresen lesz elemzés.
Az elemzés minősége, megbízhatósága a lényeg. Az utóbbi hónapokban sokszor olvastam Profitline-t, KBC-t, Trendlines, Randiban lévő elemzést. Találati arány szempontjából Profitline és te hoztad össze jól szvsz a legjobban.
márc 1. :) Megnéztem mennyire befolyásolja a látogatók mennyiségét az elemzés hiánya.
Főnök! Mikor lesznek újra elemzések? :)
Tűkön ülnek a látogatók. :D
nem szoktam nézegetni, tegnap este foglalkoztam oldallal és akkor vettem észre. Nem hittem szememnek :)
Juhé! De valami előtte-utána screenshot jó volna :)
na... :) köszi az együtt örülést :D
400.000 helyet jöttem előre a világ honlap sorrendjében 1év alatt. :) Rettegj facebook!
igenigenigen
2012-ben extrém sokszor van server error, néha órák hosszat. Alakul valami kapacitás ügyben?
:)
Mit szedett ki? Honnan? Nem árt az ilyen szövegkörnyezetben pontosan fogalmazni!
tudom, észrevettem. Múltkor kiszedtem, de visszatért... :)
Főnök! Banneren Unibet reklám.
Vigyázz, mert ezért kaphatsz egy dildot a hátsódba. Persze nem tőlem. :)
igen, igen