Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: G.o

#481800 Hathor Előzmény: #481793

Tegnap voltam egy portfolio szervezésében OTP alapkezelős, meg Concorde alapkezelős előadáson. Elég gyenge volt szerintem, de Szabó László a concorde alapkezelő elnöke hatalmas fazon volt. Nagyon laza haver, jó meglátással. Azt mondta, hogy a magyar piac felejtő számára is, nincs miért. Ilyen kormány, ilyen politika, ilyen gazdasági helyzetben semmi értelme. Irreális dolgok történnek, és kaszinó az egész. Van a világon elég instrumentum, miért pont ezt kéne választani?

Azt is mondta, hogy a felelőtlen hitelfelvétel levében fő mindenki.

(Sajnos én is, aki sosem kért kölcsön senkitől, és soha nem volt hitelem).

Valamint a lényeg ennek a hitelpukknak a szopiját sokáig isszuk. Nézzük meg a hosszú kilábalásokat, amik évtizedekig eltarthatnak.

#481799 Frontin Előzmény: #481632

Vannak azért nagyon jól beazonosítható hasonlóságok egy-egy chart között ha egy kicsit "mélyebbre" nézük és nem vagyunk felületesek, nem lehet ennyire leegyszerűsíteni a dolgot hogy minden chart ilyen hosszabb távon. Szvsz inkább minden chart más, amiken azonban néha lehet találni hasonlóságokat. Ezeket próbáljuk keresni, erre alapozva alakult ki a Ta maga is. Hogy aztán mennyire működnek ezek az analógiák az már más kérdés, szvsz minden attól függ hogyan használjuk őket. Sajnos v.mennyire önbeteljesítő is egyben, sokan gyúrnak ugyan arra a dologra, és ez torzítja a képet, meglehetősen szubjektív ki mit lát bele, de szvsz megfelelő stratégiát feltételezve működik a dolog.

Közben hati rés betöltve.

#481793 BudFox Előzmény: #481786

lassan tényleg kezd kimúlni a rally mert -73 ponton nyitottunk :DD

régen ilyenkor mindig +150, +200 ponton szoktunk nyitni :DD

#481782 Hathor Előzmény: #481536

Frontin pajti nyomjad csak a chartjaidat, kivétel nélkül, mintha a saját képeimet látnám mindig. Gratulálok, nekem tetszenek, én is ugyanazt látom 95%ban.

Kicsit belerajzoltam ebbe az összehasonltó képedbe:

Te képedben kijelőlve egy ciklust:

http://postimage.org/image/xhrnbc2ul/

Ehhez a hazai piac hasolat:

http://postimage.org/image/po920o1qf/full/

Semmi konkrét, csak mint hasonlóság a képek között. Naposon él a fej-váll alakzat még, S&P képbe is beleférne a nyakvonal letörés, utána fel kilő..

na de ez csak tanmese.. ,-)

#481632 Ibiza Előzmény: #481626

minden chart ilyen egy hosszabb távon.. leng a gazdaság ingája.. ennyi az egész..

#481631 BudFox Előzmény: #481604

csak már ott lennénk hogy nem rángatnák fel mindig.....azért bírom hogy mndig van olyan a piacon akivel megvetetik még a részbényeket magas áron...hihetetlen.

#481604 Frontin Előzmény: #481550

Szvsz is nagyon hasonlatos a két chart, idáig legalábbis. Érdeklődve várom milyen lesz a folytatás, ha az is hasonlóra sikeredne, akkor azt hiszem elkezdek jobban kutakodni a múltban analógiákra vadászva.

#481550 BigRabbit Előzmény: #481536

Elismeresem. Nagyon durva a hasonlosag. Persze ez meg nem jelent semmit, de ha ugyanaz bekovetkezik, vagy legalabb egy korrekcio, akkor boldog shortos napok jonnek.

#481536 Frontin Előzmény: #481510

SnP napos grafikonját nézve találtam egy a mostanihoz nagyon hasonlatos mozgást (kisebb kivitelben) a nagy rally 2007-es végénél. Kíváncsian várom lesz e analógia az akkori és mostani mozgás között. Idáig szvsz kísértetiesen hasonlít a kettő, még ha az egyik egy emelkedő trend végén, a másik pedig egy korrekciós(?) fázisban alakult is ki.

http://kepfeltoltes.hu/120222/S_P_500_NAPI_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

#481526 BudFox Előzmény: #481522

Minimum:DD na nehogy már ők dirigáljanak csak :-)) biztos ők is be lennének xarva EU tól.., ja és kötelezni kéne törvényileg hogy az EU -ban levő befektetési alapok csak az EU hitelminősítő szerinti besorolás szerint dönthetnek :-))

#481510 BudFox Előzmény: #481478

Vicc ez a világ...tényleg csinálni kéne már egy Európai hitelminősítőt ahol az EU minősíti le kénye -kedve szerint az USA -t és az amerikai bankokat :D