A tegnapi magyar bolgár meccs 2. félidejének eleje volt élvezhető magyar szemmel.
Egyszerűen nem értettem, hogy miért van az, hogy ezek a játékosok, akik mind olyan külföldi ligákban játszanak ahol nincs is téli szünet (Varga és Dzsudzsi kivételével talán) hogy tudnak ennyire szezonon kívüli teljesítményt nyújtani??
Jó, Szalai csak most épült fel, és Koman és Németh is csak most kezd belelendülni a játékba.
Számomra legnagyobb csalódás Buzsáky és Hajnal voltak. Elvileg stabil játékosok a a csapataikban, ahol jó teljesítményt képesek mutatni, de az első félidőben a teljes jobboldali középpályánk halott volt és nem voltak az irányító támadó középpályásnak értékelhető labdái!
Emiatt és a vélhetően kevés középpályás mozgás miatt kényszerültek arra a teljesen idióta játékra hátvédeink, hogy megpróbálják felívelgetni hátulról a csatároknak a labdákat -aminek persze már a grundon sincs értelme.
Hogy hátul meg hogy "kapcsoltak ennyiszer üresbe", azt fel nem foghatom! Egy közepes szintű csapat (mondjuk egy szerb vagy román) az a 4 helyzetéből 3-at kihasznál!
Jó teljesítményt szerintem Kádár nyújtott, aki ha eligazolna valami olyan csapatba, ahol rendszeresen játszik is akkor megoldaná a válogatott jobbhátvéd posztját (csak be ne sárguljon) és Bogdán.
Azt meg nem értem, hogy az öreg Királyt minek hozzák be a 83. percben! Lehetett látni a bolgárokon, hogy már nem tudják, hogy hol rúgják el Bogdán mellett a labdákat, ezért már a ziccereket is mellérúgják, annyira helyezni akarták. Erre Egervári levette a lelki terhet a vállukról és betette az amúgy is erősen kopott reflexekkel rendelkező Királyt! Normális bammeg? Tegye be a 92. percben, ha mindenáron statisztikát akar vele javíttatni! Még akkor is képes egy potyagólt bekapni! De ilyen kiélezett helyzetben?!
Igen, igen ez csak egy barátságos meccs volt, de azért a FIFA együtthatónkba számítani fog a 88. helyezett elleni döntetlen, márpedig az EB-n nem fogunk javítani ezen a statisztikán!
Meg akkor minek a szócséplés, hogy igen komolyan vesszük ezt a meccset is!
Nem is értem, minek Király a jövő csapatába amúgy? Legyen ott inkább tanácsadóként 3. számú kapusnak és a 2.-es számú legyen Gulácsi, vagy akár Köteles! Az jövőépítés lenne, de ezt így fiúk, kár volt elrontani az évkezdetet!