Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#481479 BigRabbit Előzmény: #481457

Az OTPket 2 napja eladtam en is, a MOL pakkom sajna meg megvan 19000rol, mert 19800ig vartam fel es hat mint tudjuk a masodik emelkedo kb 19400ig jutott. Szoval azt beragadt kategorianak tekintem, majd kesobb ha felmegy, eladom. 18500 alatt mar elkezdem majd lassan kicsi pakkokban epitgetni. Mas blue chipem most nincs. Ricsit mar korabban eladtam. Hati total short reszemrol.

#481477 BigRabbit Előzmény: #481473

Jaja, meg nem dolt el, de a pszichologia nagy ereju valami. Es ugye sokan varjak a korrekciot, de mondom, attol hogy sokan varjak, nem biztos hogy bekovetkezik, szoval en azert beraktam a stoppokat.

#481476 BigRabbit Előzmény: #481470

Ez ketsegtelen, mostansag en is ugraltam long es short kozott ... es szerencsere sikeresek voltak.

#481473 Waszeitung Előzmény: #481465

Sztem akkor short ha töri a támaszt,de egyenlőre nincs meg az az erő amivel át tudunk esni rajta...holnap réssel is jó lesz.

#481470 TROPHEUS Előzmény: #481465

azért is írtam mert én sem csak egy irányt ismerek

múlt héten leküldték otit 3870-re forgalommal,onnan kénytelen -kelletlen visszatért a kinti jó hangulat miatt de szvsz aki akkor adta az tudja mit csinált

azért nem merik adni most mert a dax lopja vissza a minuszait

#481468 Frontin Előzmény: #481457

Mol most már sokadjára viaskodik azzal a nyakvonallal, és most egyelőre úgy tűnik nem csak leszúrt oda, hanem mint egy lyukas gumilabda, nem bír felpattanni. Ha most sem töri le, akkor nem tudom mikor fogja. Közben óráson vizsgálva a chartot van 3 csökkenő árfolyamminimum, és emellett rsi-n három emelkedő minimumpont ami ugye nem bearish ha az indikátort nézzük.

na talán most lehetne ad…

#481457 TROPHEUS

na talán most lehetne adni ,eléggé shortra áll minden blucsip

Re: fg

#481440 BudFox Előzmény: #481279

na most indul a következő menet lefele..öveket bekapcsolni ? remélem nem lesz bungee jumping :D

Re: fg

#481395 akpo7 Előzmény: #481306

Honap vegeig ebbol kifolyolag en esest varok, de Richtert mar veszegettem ovatosan a hati short mellett.

Én most azt vélem felfed…

#481351 lyonell

Én most azt vélem felfedezni,dax havin,hogy 5188-ra mutat,ami nem biztos.De valószinüség szerint bejöhet,nagyobb lehet a tér lefelé.Elkezdtem nyitni shortot,havi grafikont 7600 felett validálja,érdemes 3hónapra tervezett shortnál ezt figyelembe venni és ehhez mérten nyitni a shortokat,kockázatot kezelni.ennyi.

#481342 Frontin Előzmény: #481340

Na ez az, senki nem tudja mit is kéne csinálni, iránykeresés folyik nulla forgalommal. Ebből kéne kimozdulni végre v.merre, mondjuk lefelé. ;-)

#481338 Frontin Előzmény: #481325

Nagyon bizonytalan a helyzet chart alapján, tényleg bármi lehet még. Most éppen a Ricsi-Teló páros napos grafikonjait nézegetem, mindkettő v.mi ék féleségben mozog, aminek 4. hullámában lehetnek, Ricsi a vége felé, Teló meg az elején. Ez alapján mindegyikben várnék még egy kört fölfelé, nagyjából a fibo szinteknek megfelelő magasságokba. Utánna zutty, de az még odébb van. Ebből is látható mennyi eshetőség van még a pakliban ami kizárásra/megerősítésre vár.

http://kepfeltoltes.hu/120222/RICHTER_NAPI_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/120222/MTELEKOM_NAPI_www.kepfeltoltes.hu_.jpg