Kapós a menyecske, de lassan jönni fognak a realizálók.
1075
Kapós a menyecske, de lassan jönni fognak a realizálók.
1075
1030
Szépen lépésről-lépésre araszolgat felfelé.
Ez nem tolvaj? Illikvidet a legkönnyebb legyalázni tizedére, emelkedésben meg nehézkes... Vannak itt nagy tervek? Akvi, építkezés, egyebek?
Pannunion: 210 Ft-os ár nagy szemétség volt, ezzel rengeteg embert beszívattak.
E-star: EETEK túl nagy falat volt, benéztek valamit nagyon. Ennek levét issza mindenki. Ha rendet raknak, újra emelkedő pályára állhat.
Gspark: Ez nem tolvajrészvény. Egyelőre jönnek az eredmények, szebbek a számok. Q3, Q4 engem bőven meggyőzött, hogy ide jöjjön a zseton egy része, még ha illikvid is a papír.
matgab! 1200 felett ajándék!!! :D
Majd 1,200 felett raersz beszallni. :)
Én meg jól jártam vele :))
Amúgy a bét gyöngyszemének kikiáltott papírokat (amiket vadul veszegetnek csúcsokon hogy megy ez még) nem is oly soká tolvajozni szokták. Lsd: Estar, Pannunion
Vegyél, és akkor tudom hova állok be vételre ;)
matgab! NE!!!!!!
1040 környékére saccolom a zárót, de majd meglátjuk, szép lassan azért jön felfelé.
4217 db-os féket megvették, szabad a pálya. Következő érdemleges akadály 2180 db 1045-nél.
http://peti.lb.kbcequitas.hu/q/211329/index.htm
Bendegúz, tegnapi gyj:
http://bet.hu/newkibdata/109893349/GSPARK_IFRS_Negyedeves_jelentes_2011_Q4_2012.02.21.pdf
Elvileg érdemes, mert van tér felfelé bőven, eredmények jönnek.
E-star nekem is csalódás egyre inkább, de én szerencsére az 5500-as nagy pakkomat leépítettem egy kéglifelújítás miatt, mivel nem tudtam volna ránézni hetekig, csak kereskedési időn kívül.
Asszem elkezdem leépíteni az ESTAR pozimat. A GSPARK régóta tetszik, de nekem szürke szamár a ködben. Be tudnátok linkelni pár fontos infót erről a cégről? Érdemes még beszállni egy ekkora emelkedés után?
B+, mekkora fék...
Nem akarják még elindítani.
Én is, idei évben ez jó kis menekülőpapír lehet, ha baj lenne a nagyvilágban, egyre jobb eredmények jönnek. Legalább Pannunion helyett maradt még valami, ami ér is valamit.
Osszekapartak nemi nyereseget...
En tartom meg egy darabig sztem.