19830 zárás (reggeli 19990 es short)
akkor hülyeség.Mindenki úgykereskedik,ahogy sajátjának érzi,de nálunk már a kispapirokat is tépik,nemsoká tart ki,az biztos a felfelé.Nem bántottál meg,én is néha odaszólogatok.Ez természetes,és muszáj is néha.
Összeségében semmit nem kell nézni.Elég a valószinűség szerint gondolkozni.Minden maxon,arany,relativ bux,papirok,,kinti indexek,olaj deviz-ák,még a dollár is a japussal szemben.Nézzük melyik valószinüség szerint a nagyobb rizikó?fel vagy le? h minden maxon van,valószinüleg a fel,legalábbis nembiztos de nagyobb eséllyel felfeé marad kisebb hely,akkor?
Ha minden maxon van lehet jó stoppokat huzni,kis kockázattal.Valószinüség szerint,ngyobb nyerővel minnt fel.Akkor?
Nem biztos hog ybejön,senki nem mondta de valoszinűség alapon,van rá esély és?kicsi a bukta lehetőség.Akkor mi a hiba? Mondtam már nem kell ta,nem kell huzigálni,nem kell irányba állni,eröltetni.Nem kell gyertyákat nézni,semmit sem.Egyszerű a kersekdeés,valószinüséget kell mindig nézni,addig nagy a zavar amig nem tdod ki olvasni,aztán utána beáll a kép.Nálam most állt össze.Ma reggel ahogy felkeltem,1hete tapogatóztam addig napiztam csak.Szóval amig nincs meg a valószinüség számitásod,addig napizni kell ahogy megvan,meg kell próbálni,hisz igy mindig keresel,és ha ha ez bejön akkor nagyobbat is,a sok kicsi mellém,összeál a profit.És ha nnem jön be,akkor kicsi a bukó,és a sok kis trade ellensúlyozza.
Támasz felett adni??? Akkor gondolom ellenállás alatt venni kell....
Ez múltkor sem működött,a fejjel lefelé gondolatmenetet pedig nem érted,bár igaz,nem tettem utána :D jelet,most megteszem...amúgy most támasz felett vagyunk,sávtetőnél azaz 19500 alatt buxnál kellett volna shortot nyitni 20150 körüli hatinál..ha pedig rózsaszín ködben kell shortot nyitni,nah azzal is elkéstél mert az két napja volt. Egy hülyeség amit beszélsz,ezt csak megerősíteni tudom sokadik alkalommal,mondom ezt úgy hogy nem akarlak megbántani.
Amúgy ilyen szinteken múlt héten még 500 volt a kamat.
Én is megvárom a támaszok törését, addig nem adok rá újabbakat. Mol egyelőre bíztató, újfent a támaszt támadja. Bux és hati messze van még ettől.
Fejjel lefelé,bejött eddig?igen.De nem olvasom,mert hülyeségnek tartom,csak az értékt nézem,aszerint mehet le.
Támasz felett adni??? Akkor gondolom ellenállás alatt venni kell....
Már ne hari de ekkora baromságot még nem hallottam,ennek mi értelme? Gondolj bele légy szíves hogy sávozásnál ezzel mekkora ökörséget csinálsz...te fejjel lefelé olvastad a TA könyvet?
bazmeg ilyenkor kell shortolni nem mikor minden negativ,hanemmikor rozsaszin köd van.Ne idegesits.
Nem csinálok én most semmit. Sok a melóm. Hajtom fel az ingatlanokat.
Nem is figyelem a piacot. Nponta kétszer ránézek és csók. Egyelőre felfele megy minden, addig nem shortolok.
EUR/HUF 200napos mozgót átvitte lefele, nem nagyon akarok most megfejteni semmit, tök jól elvagyok elméletek nélkül mostanában.
,-)
19800on raadva az elozo pakk short bovitve. Stoppok benn.
támasz felett kell ráadni,stoppokat jó helyre lehessen rakni kérem szépen.
Támasz felett? Talán várjuk meg hogy törik-e..
http://stooq.com/q/?s=^bux&c=10d&t=c&a=lg&b=0
Frontin ez még messze nem armageddon a piacokon...
hathor,most shortolj egy nagyot,lehet most nem bánod meg.Figyelj nem akkora bukta lehetőség mint amikor megshortoltad,tudsz tenni jó helyre stoppot,kis vesztővel tudod zárni,ha megindul leg 18200 a minimum.Most ha én lennék simán adnék innen 2-3 száz kontit.Nincs benne akkora rizikó.Jó helyről lehet,akkor miért ne?Ezenkivül jó kontra indikátor vagy :) vicceltem.
Szia Frontin.
Nem tudom felfele megy-e.
Csak válaszolok mire fel mehet! A fájdalomra. Ami fáj nekünk arra. Nem értjük mire, de megy. Ha atőzsde reális lenne, mindenki gazdag lenne, és mindenki csak keresne.
Én inkább úgy látom, hogy mostanában már a lila szemüveg került fel mindenkire, és a piacnak ahogy korábban a rossz hírektől, úgy most a jó hírektől lesz gyomorrontása/csömöre. Nézd meg amcsikat, 2008 májusi szinteken vannak, és lehet hogy még mennek feljebb is. Mire föl? Mi javult meg a világban ami ezt indokolná? Szvsz amit most kicsiben látunk/fogunk látni Görögországban, azt fogjuk nagyban/globálisan is tapasztalni. Idő kérdése. Na befejeztem, mert mindjárt megkapom v.kitől, hogy az első minuszosan induló napon armaggedont kiáltok.