Nagy tapsot a 800 feletti kt -nak!
Nagy tapsot a 800 feletti kt -nak!
szerintem most ez a helyzet lesz a következő 1 hónapban :
" csak hátra kell dőlni kényelmesen a székben és beshortolni a piacot"
annyi rossz hír van belengetve hogy én elképzelni nem tudom mi hajtaná fölfele még a piacokat... remélem nem tévedek. :-)
nem lesz itt már fölfelé menet...elfáradtak az indexek ebben a nagy hajrában :_)
dehogy nincs...vállaltok, gyárak, szigetek, műkincsek stb....mindent pénzzé lehet tenni....inkább, minthogy ellopják, úgysincs pénz az őrzésére!
Itt lesz az ideje hamarosam mindenkinek shortba lépni :
már jönnek a cikkek :
"itt az ideje profitot realizálni"
"tömeges leminősítés jöhet"
" folytatódhat a rally? "
" Görögország mégis csődbe mehet márciusban ? "
szóval....addig-addig nyomják az elemzők, brókerek, bankok ezeket a híreket amig kisebb pánikot nem keltenek, és elindul lefele a lavina...ez törvényszerű: most már a shorttal akarnak keresni a nagybefektetők, de legalábbis olcsóbban akarnak majd az alján venni.
Ez kész...csak 1 nap telt el :DDD
ING: jelentősen megnőtt a márciusi görög csőd esélye
nem irigylem szegény görögöket sem..itt huzakodnak a fejük felett..míg nekik már egy fillérjük sincs :D
"de remélhetőleg mondjuk március vége előtt"
Ezért kár volt megszólalnia,ez köbö dupla feltételes módnak felel meg...azt hiszem egy nyelvújítót köszönthetünk ezáltal személyében :D
Amúgy ebben az évben imf ügyben semmi érdemleges nem történt..
Elolvasva a cikket, vegulis nem sok dolgot mondott, csak hogy remeli, hat annal tobb kell. Na most mar tenyleg lepek.
Ja, csak nehogy Martonyi egy kijelentessel rendbe rakja a dolgokat: http://www.portfolio.hu/vallalatok/martonyi_marcius_vegeig_elkezdodhetnek_az_imf-targyalasok.163240.html
O az akinek hisznek, altalaban amit o mondott, arra kulfoldon raharaptak. Meglatjuk.
De az is lehet, hogy csak azert van, hogy mar mindenki korrekciot var. Aztan ha nem lesz, kilovunk az egbe. Egy klasszikust idezve: Fax se tudja :D Asszem lecelek, majd holnap nyitoban meglatjuk. Szep napot Szotyi
fax se tudja...nem mozdulnak a devizapárok
(bár már kb1000x megfogadtam, hogy nem vélek felfedezni korrelációt...)
Mondjuk ebben a masfel oraban, ami hatra van, kb olyan szogben esnenek, mint az elozo masfel oraban, hat, OROM ES BOLDOGSAG ulne ki arcomra.
Remelem lesz tovabb :D egyebkent igazad van, ez meg semmi, de legalabb piros szint latok ott, es ez mostansag eleg meglepo. Remelem nem csak erogyujtes a 13000hez.
zakóóó??? ez egy igen pici (XS) zakócska, ebből szokott másnap 1,6% futi lenni
röhej