Es most zakozott be USA. Akkor lassuk Azsiat, gondolom mostantul USA nem gondolja meg magat es zar +1%korul a vegere :D
Es most zakozott be USA. Akkor lassuk Azsiat, gondolom mostantul USA nem gondolja meg magat es zar +1%korul a vegere :D
Én még nem. Azért elég fontos szinteknél járnak, csodálkoznék ha ez nem bizonytalanítana el pár embert.
Szép sunyin...forgalom nélkül! :D
Szép dolog a jövőbelátás! :D
látod mondtam én ,hogy az amcsiknak eszük ágában sincs realizálni...
Ettől több rést hogy tudnánk összehozni?
Kinn dow 13e a menü,el sem hiszem...elsőre meglesz,az kemény.
Franc tudja mi lesz, de abban biztos lehetsz, hogy réssel fogjuk megoldani a bizonytalankodást, aztán lehet futni utána. Csak egyszer lenne már olyan hogy lekereskedhetően indulunk meg napközben v.melyik irányban határozottan, nem pedig nyitásban őrült módon.
Tudjuk hogy kint úgyis fordulnak, tehát nem esünk. Pozitívum hogy nem is emelkedünk.
A félelem csírája sem látszik...hihetetlen.Ilyenkor van fordulás vagy 5e ponttal feljebb?
Persze hogy jól vannak, hiszen annyi eshetőség van még a kalapban, hogy egyelőre mindkét irányra nyitottnak kell lenni. Mol megint a nyakvonalon csücsül, letöri? Netán megint megpattan róla? Otp egyelőre erőtlennek tűnik, ugyanakkor ott "lobog" benne a zászló lehetősége. Richter még csak meg sem próbálta letörni mostanság az emelkedő trendvonalát, még a bolli közepén sem bír átesni. Telekom is megy mint a mérgezett egér, egyértelműen fölfelé áll még mindig, az elmúlt napok szárnyalását figyelembe véve is. Talán egy korrekció azért kijár majd neki. Bux-ot és hatit inkább látom lefelé, ugyanakkor azokban is ott van a lefelé mutató fej-váll kombó mellett egy árbócszalag szerű v.mi lehetősége, ami viszont felfelé mutató kockázat. És ez csak a klasszikus Ta, Elliott hullámait be se vontuk a játékba.
Vajon vak ez a lúúú vagy bátor?
Oti,Rg köszöni jól van,Molly is karcsú minuszban...hiába no,jó matolcsi mondá rendben van minden.