Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: fg

#480826 BudFox Előzmény: #480786

Interiális Szerveriális Erroriális :DDD

már napok óta nem lehet normálisan írni a fórumra...folyton Error. _:(((

No, én is full shortban vagyok megint...a tegnapi nap remélem megvolt a visszateszt...USA nak is illene már esni több hónapos rally után... egyszer már ott is a rossz adatoknak kell jönnie.

Re: fg

#480746 Frontin Előzmény: #480734

Egyelőre a daráló közepén vagyunk, nem éppen jó hely pozifelvételhez. Longos is, shortos is vagy felvette már a pozit korábban, vagy aki a "tutibbra" megy, megvárja a kitörés irányát.

Re: nincs cím

#480723 Csilla76 Előzmény: #480718

Sziasztok, ha meg esik tovább, mint pár száz pont, akkor Matgab belongolta buxot:-), de nagyon remélem, hogy nem.

#480718 Fornit Előzmény: #480713

SP futures elképzelhető hogy betölti a tegnap reggeli rést a napokban. Legalábbis számítok rá. Párszáz pontos esést hozhat ide is.

#480713 Frontin Előzmény: #480650

Egyelőre nem szállt el a piacok agya ettől a görög hírtől. Várom amcsikat mit akarnak művelni.

#480646 BigRabbit Előzmény: #480643

Tegnap bealltam 250-re adni, nem teljesult, ma gondoltam azzal indul a nap, hogy smst kapok a teljesult megbizasokrol, erre megnezem az arfolyamokat, es mit latok? Persze varjuk ki a nap veget. USA nyitast, meg a tobbit, de ha erre a hirre nem lott az egekbe, akkor short lesz.

eladtam a tegnapi 150es …

#480645 Ibiza

eladtam a tegnapi 150es shortot és vettem longot..

#480642 BudFox Előzmény: #480554

Jaj...megvan a Görög megállapodás :DDD most komolyan....valaki még komolyan gondolhatja hogy ezeknek nem adnak még pénzt ? akármenniy milliárd Eurót kifizetnének nekik...sosem lesz elég...de mindig megkapják :D

lennt hír : "ugrik a forint" - ez kész :-))