nyitóban vettem.....stop 19800......célár 20450......rövidtávú indikátor a Telcom......hosszabb távon a réz,és az AU/USD
nyitóban vettem.....stop 19800......célár 20450......rövidtávú indikátor a Telcom......hosszabb távon a réz,és az AU/USD
nyitó 19970 fölfelé mindig könnyebb..
SP futures eseget...nézzük hogyan akatják megint fölfelé tépni. 20.000 azért ellenállás.
nyitó 19970 fölfelé mindig könnyebb..
SP futures eseget...nézzük hogyan akatják megint fölfelé tépni. 20.000 azért ellenállás.
Mindenki nyit ellen- és rendes irányba is pozikat. A különbség annyi, hogy ki hogyan éli meg ezeket. Az, hogy álmélkodok a jó irányba nyitásomon, más szóval örülök-nek is mondható. De, ha rossz irányba nyitok, akkor is nyugodtan kivárom, hogy nyerőben zárjam.
Ez alakult ki hosszas tőzsdézés után, amire nagyban rásegített az is, hogy a munkám, háztartás, kertezés mellett szorítok rá időt.
nem lesz jó.....
http://kepfeltoltes.hu/view/120220/spx500_3__v_www.kepfeltoltes.hu_.png
lehet,hogy egy szuperciklus 5. hullámában van az sp500.....minket,sekély visszateszt mellett elvihet 23000-ig.....18700-ig vártam,de,csak 19460-ig jött,zártam mindent......elképzelésem szerint a hati 20450 környékén fordulhat,de a lenti rések megmaradnak....
Ha meg nem, akkor legföljebb beveszel párat, és nem téped a saját hajadat. :-P
Fel a fejjel, hétfőn jöhet akár egy még sz@rabb nap. Telóba estleg egy viszzatesztnél bele lehet venni, én mondjuk hanyagolom, úgy mint a többi blue chip-et.
Álmélkodsz és közben lepkéket kergetsz. Nem tudom, meg van az a kép amikor a macskafogóban a macskákat átküldik az egerek a "macskaátalakító" gépen? Na, v.mi olyasmire gondolok. ;-)
nekem a mai nap xar...telekom-om már kedd óta nincs, és ennyiért nem is lesz...oti, ricsi, molly van egy rahedli, de ezek mind nagyon gyengék....pedig a gyj nincs messze, addig meghúzhatnák....és ricsiben jön febr végén a cariprazin eredmény, ha jó lesz téphetnék
Na vegul 19850en adtam el, mert nem tudtam varni. Ugyhogy hetfonek shorttal megyek neki, 19911es atlaggal. Szep napot mindenkinek.
5 hullámot vártam Mol, Otp, Bux, és hati grafikonján. Otp-ben akár meg is lehet, Mol-nál azt gondoltam 4.-et csináljuk még csak, de miután a feltételezett 4-es belemászott 1-es területébe, így ott is inkább arra szavazok hogy kész van fölfelé. Kicsit zavar, hogy bux-nál és hatinál még mindig úgy tűnik 4.-et rajzoljuk.
usa, és mi is nagyon elfáradtunk lekanyarodtunk most...
mi nem bírtunk a 20.000 -el, Bux is ellenállásig jutott csak és leknyarodott.
lehet hogy csak visszateszt...
igen káromkodás talán,a kúltúrába.....de nem úgy szántam
En beraktam par shortot 19890re, meglatjuk egy felhuzas soran feljonnek e ertem, ha nem , akkor marad az a pakk, amit long zaras utan nyitottam.
Nem tudom, mit jelent, hogy lepkekergető.
Te is tudod, nagybetű neten kiabálás...wazze...ha már ilyen "kulturáltan" diskurálunk