Regisztráció Elfelejtett jelszó

Szavazás - magyarázat

Re: nincs cím

#481738 pepe01 Előzmény: #481619

Szerintem a portfolio a legjobb, ott viszont vállalati kötvényeket nem lehet venni , ez a legnagyobb problémám.

#481587 pepe01 Előzmény: #481586

Miért is?

Bankszámlám is teljesen ingyenes, csak látraszóló kamatot nem adnak (ezért nem is tartok rajta sok pénzt) és oda kell utalnom a fizetésem.

Cserébe viszont bármilyen bankautomatából ingyen vehetek fel pénzt és az ekkor kapott egyenlegről szóló sms-ek is teljesen ingyen vannak.

#481583 pepe01 Előzmény: #480062

Szia

10X-es lombard hitel lehetőség OTP-ben

7X-es lombard hitel lehetőség E-star-ban

Ingyenes számlavezetési díj

Ingyen reál

50 Ft/vételi és eladási kontraktus határidős díj

0,25% kötési díj

Bármelyik bankfiókba lehessen pénzt betenni az értékpapírszámlára

HIFO, LIFO, LOFO, FIFO

TBSZ, NYESZ

Normális ügyfélszolgálat

A belépéskor ne legyen SMS megerősítés

Kereskedhetőek legyenek a vállalati kötvények stb.

Többet nem is írok :D

#481578 Bendeguz Előzmény: #480062

Ha partnercég lesz, akkor legyen ingyen nekünk a real-time adat és a KBC árainál ne legyen drágább! Amúgy nem kell :)

Az új szavazás is tetszik, grafikonokat néha jó volna beszúrni. Moderálni viszont nehezebb lesz és a rohadt nagy adatforgalom miatt alig fog menni a stoki.

#479379 Kissherceg Előzmény: #479378

természetesen számlanyitásról van szó, nem akarok saját brókerházat. Felesleges szvsz :)

#479374 GáborGábor Előzmény: #462031

No, akkor bele vele!

;)

Így, elsőre, 1.000.000 benne lennék.

Persze, kellene pár romantikus fiatal a tanyákról, akik beszállnak mellém!

#462031 Előzmény: #461890

Nem a kifejezésre gondoltam, hanem arra kérdeztem rá, hogy mire vonatkozik a kérdés? Általában érdekelne-e, egy konkrét lehetőség érdekelne-e, vagy a korábbi kérdés kiteljesítéseképpen kérdezed, hogy kockázati tőke formájában érdekelne-e a Stocky fejlesztése :)

Valami olyanra gondolok tehát, hogy általánosan kérdezed, általában, vagy valami konkrétum alapján :)