Teló meg kitört a zászló formációból, 600-ig elmehet, nyilván megállókkal tarkítva. Csak azt nem értem miért indult ilyen korán az osztalék rally, már ha arról van szó.
Teló meg kitört a zászló formációból, 600-ig elmehet, nyilván megállókkal tarkítva. Csak azt nem értem miért indult ilyen korán az osztalék rally, már ha arról van szó.
FÉLNEK ÜNNEPEK MIATT,KEDDIG BÁRMI LEHET:)SZÉPET IS ZAKÓZHATNAK:)
Ültem már ennél sokkal tovább is bukó pozikban. Megszoktam. Van azért olyan is, hogy nyitok egy pozit és mindig abba az irányba megy és simán zárom. Akkor picit álmélkodok:)
Dax igaz hogy emelkedik, de én még mindig tartom hogy szétterülő fázisban van, óráson nézve olyan mintha egy szélesedő alakzaton belül lenne.
Gratulalok, en is kiultem, pedig nagyon rezgett a lec. De oszinten visszagondolva, leirtam bar mar parszor, szerencsenk is volt. Technikailag ellentetesen festett a kep.
Du 4, konjunktura index, most olvastam. Meglatjuk jo hir lesz e.
Én is eladtam 14:02-kor 19964-en. Aszittem még pár napja, többért is zárhatok, de ez a kétszeri lefele menet már túl sok volt. Mindenesetre ezt a nyerőt is sikerült kiülnöm:)
Ezzel a mai nappal idén már 70k-val a bolti költekezésem felett vagyok a nyerőkkel. Ugyanis ez a célom, hogy annyit nyerjek legalább. Dicsekszem, mint állat, de év végére ugyanennyi vagy több bukóba is lehetek...
Nem vennek ra merget. Es ha nem megy el 20500 fele magabiztosan, akkor bizony alacsonyabb teto ...
Mtel gondolom osztalek miatt. Most igy jol megvalaszoltam magamnak :D
Ja, egyenlore mak, en is igy gondolkodom. Aztan lehet ahogy Frontin mondta, felkotik, es hetfon ott folytatodik minden, ahol most abbamaradt.
mák..
20k alatt eladtam az összes longom.. ezt kor:700körül visszaveszem.. 20100felett ráadok..
havi zárás..bármi lehet..meg annak az ellenkezője is.
Szerintem 20K fölött leszünk, tuti felkötnek mindent.
Meglepodnek. Sok lenne az az emelkedes egy napra, egy hirre, amit egyebkent tudtunk, hogy meg fog tortenni, csak en mondjuk hetfore vartam a "nagy bejelentest". Az Mtel az erdekes, hogy megtartja e az emelkedest, es hogy mire is huzzak epp, illetve az OTP 4000 fole kerul e. Ha latom a finisben, hogy nem leszunk 20000 felett, meg lehet raadok.