Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#479606 BigRabbit Előzmény: #479601

Igy most shortok birokaban, remelem bejon a terved. Nekem csak par nyitott shortom van, es felek meg nyitni, mint ahogy te is mondtad, meg sok minden tortenhet. Lehet zaroban meg radobok parat. Meglatom.

#479601 Frontin Előzmény: #479588

Na mire hazaértem ki lettem tömve rendesen shortokkal. Azt hiszem ennyi elég is lesz, most már csak várom a további fejleményeket bizakodva. Stoppot mindenesetre berakom nehogy meglepetés érjen. Túl szűkre mondjuk nem szabom, benne van még a mai napban egy meghúzás esélye.

#479600 BigRabbit Előzmény: #479588

Arra a gorog hirre, hogy tudjak honnan teremtik elo a penzt, azaz a gorogok ugye megint sinen van. Szoval ha politikus vagy, eleg bedobnod egy mondatot, ha shortolni akarsz: "elhalasztottuk .... Gorogorszag", az hogy kozbe mi van, mindegy, negativ hir, short. Most reggeli hir: "Meg van a penz .... Gorogorszag". Kozte mi van, tok mindegy, long. Szep egy vilag ez. Arra majd kivancsi leszek, hogy mi lesz itt a gorog jatek legvege. Mert szinte mindenki biztosra veszi az EUbol es eurozonabol valo kikerulesuket, es amikor ezt bejelentik, akkor bar mindenki tudta, azert csak lesz egy szep buko, persze lehet hogy Merkel csodat tesz. Akarhogy is lesz, remelem a hirt megelozo este jo iranyba fogok allni :D

#479578 BigRabbit Előzmény: #479576

Lehet hiba volt zarnom, de hetvegere mar nem merek atvinni longot. Lehet ma kioromkodjuk magunkat a gorogok miatt, es utana lesz kis zutty. Hetfon mar nem tudjak elsutni ugyanazt a jo hirt, mint ma, hogy minden sinen van. Azt a par konti shortot, amit nyitottam, atviszem hetfore. 20400-20500ig bovitek max, ha nem jon be, akkor kuka. Ez a terv. Bar elnezve a mai napot, lehet hogy fellovunk meg az egeg, de azt hiszem, akkor sem fogok bankodni.

#479574 BigRabbit Előzmény: #479564

Ha esszel dontok, tegnap en is zarok. Nem emelkedtunk a kulfoldi nagy emelkedesekre.Fej vall alakzat, es meg sorolhatnam ... Szoval nem ertem, ezert is mondtam, hogy nekem szerencsem volt, mert ez ami tortent, tavol allt minden kiszamithatosagtol.

#479564 Waszeitung Előzmény: #479554

Tegnap sárba tiporva ujjongó világra,ma tinglitanglira elszállás...ha tegnap cseppnyi vevő lett volna nem eröltetem a sortot,de ez így értelmezhetetlen számomra,long minden esetben a nyerő,hihetetlen.

#479561 BudFox Előzmény: #479554

őrület ez az SC..az egekig húzzák ma is... zártam a shortokat... majd ha lesz valami lefelé indulás nyitok...most esély sincs rá

#479554 BigRabbit Előzmény: #479510

19950en teljesult a long zaras, kis pakk short nyitva ugyanitt. Hogy ekkora malacom legyen ezzel a mai nappal, szinte hihetetlen :D

#479503 Frontin Előzmény: #479492

Shortot minek nyitottál tegnap támaszon? Vártad volna meg hogy letörjön, vagy pattanjon meg róla, és utána pozinyitás. Ááájjjáááájjj...

Szerintem egyébként ma elég jó shortbelépőt lehet kapni, mondjuk csak óvatosan, szvsz a mai napban is még benne van egy löket felfelé. Mindenesetre én ezt teszem, de senkit nem bíztatok rá, lehet hogy megviccel a piac.

#479492 Waszeitung Előzmény: #479489

Eladtam azért mert oly szépen adtak mindent hogy inkább shortba keveredtem.

Ha látom hogy megyünk együtt fel külfölddel akkor megtartom,de így nem láttam értelmét...ma meg kinyitottunk 200 pontos uppal.Miért nem lehetett tegnap is menni és normálisan kereskedni ezen a szemétdombon.

Foly. köv a Dühi topikban! :D

#479488 Waszeitung Előzmény: #479481

Hogy nyalná a bal h..rémet ez a piac,tegnap szétadják,ma meg bepótoljuk az emelkedést,miért nem lehet szinkronban mozogni ahogy az világ összes tőzsdéje teszi,ennek így mi a retek értelme van?

eladtam a 600 és 550körü…

#479486 Ibiza

eladtam a 600 és 550körüli vételeket.. ha lemegy visszaveszem..ha nem nyereségett hozott..

ma hati záró.

#479481 Frontin Előzmény: #479455

Szvsz a Dax éppen egy szétterülési fázisban van, amiből előbb-utóbb szerintem lefelé fog megindulni.