Phasza... Tegnap prompt zárót látva még örültem is neki :S Kötötték volna ezt is 500 alá :S
Phasza... Tegnap prompt zárót látva még örültem is neki :S Kötötték volna ezt is 500 alá :S
A tegnapi USA rally miatt nálunk megint egy pillanat alatt el tud szabadulni a pokol....egész napos esést 1 perc alatt ledolgozzuk...
dax ha átüti ezt a 6830 környéki ellenállást meggyőzően akkor nagy buli lesz
többször is próbálkozott ,egyszer csak sikerül
Közben párat megint dobtam rá. Bux szvsz ma esetleg felmehet 200-300 közé, én onnan várnék fordulatot lefelé.
Addig hogy most lejön 6400-ig kb. viszonylag biztos vagyok. Ott majd figyelni kell mit csinál, tud-e fordulni. Ha igen akkor él amit felrajzoltam, ha csak megpihen ott és folytatódik az esés, akkor csonkán is maradhat az az ék. Egyszóval nagyon figyelni kell majd.
régi mondás: ha valaki adja, másvalaki meg is veszi...különben nem jönne létre üzlet...a nyereséges pozikat én is adom, a nullásakat, veszteségeseket még tartom....nagy piaci nyomást egyelőre nem fejtek ki:)
Amíg Otit ilyen szépen adják forgalommal addig lefelé lesz a módi :D 6400 daxli is megmozgatná lefelé ezt a csudát...csártodra kivi leszek hogy bejön-e.
Én most a Dax-ot figyelem egyébként, az szebben mutatja az irányt szvsz. Napos ábrán van egy ékelődésszerű v.mi amiben mozog. Abban kezdi meg szvsz a 4. hullámot lefelé (Macd bearish slingshot támogatja a dolgot), ami kb. 6400-ig lejöhet, majd onnan fel v.hová 7000 fölé, és onnan jöhetne egy nagyobb lekanyar 6000 alá. Ez a mozgás talán a bux-on is tetten érhető lesz.
http://kepfeltoltes.hu/120217/DAX_NAPI_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Persze azert varjuk meg a nap veget, szoktak itt mostansag furcsasagok lenni :( Az eladok meg ott voltak, csak 500 korul sokan ugy dontottek, hogy egyenlore eleg ennyi. 800 feletti zaras remenyre adna okot (mondjuk egy USA es Azsia tovabbi pozitiv menetelessel egyutt), alatta azert meg sztem necces.
Az OTPben tortenhetne mar valami felfele, mert azt fogjak nagyon. Es akkor nagyobb lenne a mosoly az arcomon :D
igen,.. és az reméljük rakéta sebességgel felfelé lesz...a tegnapi eszetlenkedés után....
Ilyenkor merül fel a kérdés hogy mi értelme volt a tegnapi szórásnak és hol van a tegnapi eladó?
Jó reggelt! Nekem az első shortok visszanyíltak 771-en, és 778-on. A többi följebb van elhelyezve szépen sávosan.
igen,.. és az reméljük rakéta sebességgel felfelé lesz...a tegnapi eszetlenkedés után....
mi lesz rajta érdekes?? az, hogy egyetlen irány lesz?