Majd írd meg, hogy miért nem fordított fej-váll, és mit nem lehet észrevenni. Kíváncsi vagyok. Szívesen veszem az észrevételeket. Nyomd! Mit látunk akkor?
Majd írd meg, hogy miért nem fordított fej-váll, és mit nem lehet észrevenni. Kíváncsi vagyok. Szívesen veszem az észrevételeket. Nyomd! Mit látunk akkor?
Ez nem fordított fejváll, de holnap megbeszéljük miért nem. Nézz már utána Sanyi! Mert ez így nem igaz amit rajzoltál.
Úgy érzem elvesztél a TA rejtekében. Azt látom bármit próbálsz ráhúzni a chartra, de pont ezektől a lényeget nem veszed észre!
jó éjt nektek!
írtam nem én írom a tetőt,ők jaja,mit csodálkozol ezen???támasz-ellenállás,irány röviden ,de többet nem írom le:)
Rajzolgattam kicsit kérdőjelekkel. Nem tudok én semmit csak szabásmintákat rajzolok.. :D
Már megint Big-e? Még egy nap sem telt el..
ma már volt 1365, most 1370.. így megy ez hetek óta.. ,-)
haláli
kelvin , privibe tolj már egy elérhetőséget,maíl ctr,köszi:)
jaja holnap sc-nek tűnik ,dax 6915
sp 1370?
opció kifuttatás ez pluszba....március sztem megbosszulja
semmi sem drága...jó adatokra bármikor rallyznak ezek.
hi,megjöttem,ma nem voltam se új pozi,van még beragadt sp-ém futures 57en.lassan nullába,minden pozit fedezek azaz nullán vagyok
1365ig elmegy sima sp sztem.....köv stopot nem tom betenni ws -en?
elugrok enni 10perc kb
Én ezt speciel hétfőre vártam, nem csütörtökre vagy péntekre
Bár tök mindegy, mert elkaptam TA alapon.
na megtalálták a buy gombot... Megnyomták és be is ragadt...
sávos vásárlásaim átlagosan jócskán pluszba fordultak (34, 42, 48) átlagáron már követő, ami aprócska pluszban, de pluszban. Innentől nem bukó az üzlet. Várok egy vissza tesztre 43 környékére. Ha alá megy a stop kivág, viszont ha pattan róla akkor egy utolsó bővítés, persze akkora mérettel, hogy az átlagár +0 legyen.
Fene vigye el lecsúsztam az 1335-ös S&P vételről (38,2-es fibo szit), onnan szépet pattan, elvileg annak fogni is kellene, mert ott egy csomó alj.
A másik amit láttam még SPben, hogy a 1335-1351 között van egy sáv. Egész februárban ebben császkált. Tehát 1335 törése kell a sávtöréshez. Vagy 1351-é.