Hamarosan irányt kapunk amcsiktól. Utolsó óra megint parázs lesz azt hiszem.
Hamarosan irányt kapunk amcsiktól. Utolsó óra megint parázs lesz azt hiszem.
Remek...kérdés merre!
Oti nem csattan ki az erőtől most.
Lesz itt minnyá nemulass! Mol, Otp, Bux 15 percesen úgy be van szűkülve mint ha legalábbis citronyba harapott vóóna.
Jah,ölég karcsúak vagyunk...
Jah,ölég karcsúak vagyunk...
azért ez még mindig igen harmatgyenge próbálkozás..igen...
csak kis felfelé korrigálás napon belül..eddig.
Én is hasonlóképpen gondolom. várok megy még lejjebb is. minden esély meg van rá még , a bux 30 percest nézve. még nem tudott MA 9 fölé zárni.amig nem teszi meg reménykedem.
Otp15 percesen, duplaalj/emelkedő hsz formálódik, ha kilép fölfelé 960-970 közé mehetne.
Én v.mi ilyesmiben gondolkodom, persze lehet hogy tévedek:
http://kepfeltoltes.hu/120216/1253274702BUX60_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Szvsz 3/2-ben vagyunk, a rajzon egy kicsit tovább is gondoltam a dolgot 3-as hullám végéig, a többi az egyelőre ráér, 4-es, 5-ös hullámmal most még nem foglalkoznék. Szeretném ha följebb mennénk egy kicsit a 2. hullám hátán, szeretnék magasabban ráadni.
Csak kamattal bohóckodnak egyik blue sem vitézkedik komolyan...
Adatok nem rosszak eddig, meg lehet hogy bejon a mai probalong. (Csak nehogy elkiabaljam)
lehet keresni fogsz a longokkal is...3 jó adat, 1 rossz, Börni mindjárt beszél.
HA már kibírtuk 20 ezer fölött, én most várok... kicsit futtatni akarom még..tán még megy le..Egonnak 18.150 a célára Bux -ra és 18.650 határidőre.
Minden hó harmadik péntekén határidő kifutás/elszámolás..
milyen hati kifutás ?
500 magasságában zártam a shortot,és vettem pár kontit némi felpattincsra számítva....de rezeg a léc nála! :D
Holnap hati kifutás sipirc felfelé!
milyen pozid van ?
long ? Short?
short 19580-ról. Stop 19830
Nagyon nem akarok rászokni,azért zártam mert most nem engedték nagyon hatit 500 alá,gondoltam kis felfelét bekokáztatot,lefelé meg rögtön zárok ha borul a bili.